Advies bij u thuis

Bij Keukenmaxx ontwerpen we een keuken die helemaal past bij uw levensstijl, daar draait het bij ons om. Een bezoek aan onze showroom is onmisbaar bij het samenstellen van uw droomkeuken. U blijft dan ook van harte welkom in onze winkel. We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen die vanuit het RIVM zijn opgesteld voor een veilig bezoek aan onze winkel. We begrijpen echter ook dat u dit bezoek, vanwege het coronavirus, wellicht nog even uitstelt. 

Bij Keukenmaxx willen wij een keuken realiseren die past bij uw leven en stijl. Samen ontwerpen we de keuken die perfect bij u past. Naast een bezoek aan de winkel kunt u nu ook vanuit huis uw droomkeuken ontwerpen. 

Op basis van uw inzending nemen we contact met u op en gaan we aan de slag. We geven graag een uitgebreide toelichting via een online videogesprek. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Online videogesprek

We begrijpen dat u een bezoek aan de winkel nog even uitstelt. De gezondheid van klanten en medewerkers staat ook bij ons voorop. Daarom bieden we ook een online adviesgesprek aan. Een online videogesprek vind eenvoudig en kosteloos plaats via Google Meet. 

Deze adviseur staat klaar om u online te adviseren over uw nieuwe keuken:

Martijn de Knegt
Reeuwijk


Maak een video afspraak

Advies bij u thuis

Advies bij u thuis

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Naast SieMatic keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten