Maak eenvoudig uw moodboard met onze iPad app

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is iets wat u niet vaak doet. Een goede voorbereiding is dan ook heel belangrijk. Om er zeker van te zijn dat uw goede ideeën niet verloren raken, hebben wij een eigen iPad app ontwikkeld. In deze app is het mogelijk foto’s te verzamelen van zowel het internet als de foto’s die u zelf maakt. Verzamel uw stijl en ideeën in de Keukenmaxx Moodboard app en deel dit met je vrienden en onze keukenadviseurs.

Log in met Facebook of creeër uw eigen profiel

Het maken van een moodboard is natuurlijk persoonlijk. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid een eigen profiel aan te maken. Met uw persoonijke account kunt u ten alle tijden uw moodboard bekijken en aanvullen!

Voor de snelle starters is het ook mogelijk aan te melden met Facebook. Uw gegevens blijven beveiligd!

  • Log snel en makkelijk in met Facebook

Creeër uw eigen moodboard

Het verzamelen van uw inspiratie was nog nooit zo makkelijk. Met de Keukenmaxx moodboard app maakt u in slechts enkele stappen uw eigen moodboard. U kunt dit moodboard aanvullen wanneer u zelf wilt, vanaf uw tablet of telefoon.

Heeft u voorkeur voor een bepaalde stijl? Speciaal voor u heeft Keukenmaxx voor elke keukenstijl een moodboard gemaakt die u vrij kunt gebruiken en aanvullen naar wens!

  • Vul een bestaand moodboard aan, of maak zelf een nieuw moodboard

Vul uw moodboard met foto’s

Het vullen van uw moodboard is simpel. Zo kunt u niet alleen bestanden van uw tablet ploaden naar uw moodboard, maar is het ook mogelijk live foto’s te nemen.

Bij het toevoegen van een foto, kunt u zelf kiezen of deze foto in een bestaand, of nieuw moodboard geplaatst moet worden. Zo heeft u de totale controle over alles wat op uw moodboard(s) te zien is!

  • Vul uw moodboard makkelijk en snel, thuis op de bank of onderweg

Deel uw moodboard met onze adviseurs

Onze keukenadviseurs kunnen uw moodboard gebruiken om een beter inzicht te krijgen van uw smaak. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Wilt u liever persoonlijk geholpen worden, bent u altijd welkom in een van onze keukenwinkels! Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak.

  • Tevreden met uw resultaat? Deel gemakkelijk uw moodboard met onze adviseurs.