U bent van harte welkom!

Onze winkels zijn weer volledig geopend. Wij houden ons aan de regels van het RIVM dus een maximaal aantal klanten per m2. Daarom vragen wij u om van te voren een afspraak in te plannen met een van onze verkoopadviseurs. Op deze manier kunnen wij ons aan de richtlijnen houden en hebben wij ruim de tijd voor u om uw nieuwe keuken te ontwerpen.

Bent u nog aan het oriënteren en wilt u een kijkje nemen in onze showroom? Dit is uiteraard mogelijk. Het kan zijn dat het door de drukte niet mogelijk is om op dat moment ook een verkoopadviseur te spreken. U kunt altijd online een adviesgesprek inplannen of tijdens uw bezoek aan de showroom kan onze gastvrouw u hier ook bij helpen.  

Hopelijk tot snel!

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten