Vanaf 3 maart zijn onze showrooms weer geopend. Wij staan voor u klaar

Update 25 februari 2021

Bij Keukenmaxx draait het om Your life, Your Style, Your Kitchen. Wij inspireren en geven u graag weer advies bij ons in de showroom. Een afspraak is eenvoudig online in te plannen. Blijft u liever thuis? Onze verkoopadviseurs komen ook op gepaste afstand bij u thuis.

Afspraken in de showroom
Vanaf 3 maart bent u weer van harte welkom in onze showrooms. Plan hiervoor eenvoudig online een afspraak. 

Wij vragen u alvast onze wensenlijst in te vullen of via het telefonisch contact uw wensen door te geven. Op deze manier kunnen wij uw bezoek aan de showroom zo goed mogelijk voorbereiden. 

Advies aan huis
Onze verkoopadviseur komt op gepaste afstand bij u thuis

Afspraak na inmeten
Heeft u een geplande afspraak in de showroom naar aanleiding van het inmeten van uw keuken, dan zal de verkoopadviseur contact met u opnemen om de details telefonisch of per video met u te bespreken.

Klantenservice van ma-vr telefonisch bereikbaar van 08:30 - 12:30 uur
Vanwege Covid 19 is de bezetting op onze klantenservice tijdelijk beperkt en zijn we vanaf heden telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 12:30 uur. Uiteraard kunt u via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op uw begrip en zullen er alles aan doen U zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Inmeten, levering & montage
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren.

Al onze adviseurs, bezorgers en monteurs volgen de vastgestelde richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

Laten we goed op elkaar blijven letten. Blijf gezond!

Erik Rijerkerk
Commercieel Directeur

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten