Corona


Zo zorgen we voor uw en onze gezondheid.

“Update 14 oktober 2020”

Onze winkels zijn open en we staan graag klaar om u te verwelkomen. Bij voorkeur maakt u een afspraak op een dag en tijdstip dat het u goed uitkomt, zodat u in alle rust en ruimte onze winkel kunt bezoeken. De gezondheid en veiligheid van u als klant en onze medewerkers is namelijk onze hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen en ontwikkelingen vanuit het RIVM en de overheid op de voet en ondernemen meteen actie als hierom gevraagd wordt.

Lees hieronder de veiligheidsmaatregelen in onze winkels.

Om veilig en fijn te kunnen winkelen houden wij de volgende regels aan:

Gepaste afstand Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar.
Bij klachten Blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen.
Geen hand Voor uw en onze veiligheid schudden we geen handen (een glimlach mag altijd).
Hygiëne We houden onze winkel hygiënisch en schoon en wassen regelmatig onze handen.
Betaling Betaal bij voorkeur contactloos.
Deurbeleid Wij zien erop toe dat het maximale aantal personen per m2 niet wordt overschreden.


Door al deze aanpassingen is uw bezoek aan onze winkel wellicht anders dan u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

Koopavonden

Tot nader bericht zijn we tijdens de koopavonden voortaan geopend tot 20:00 uur. 

Afspraak en bezoek aan huis

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken op een tijdstip dat het u uitkomt. Eventueel ook buiten onze openingstijden of bij u thuis. U kunt daarvoor eenvoudig zelf een afspraak maken op onze website of contact opnemen met een vestiging van uw keuze.

Klantenservice van ma-vr telefonisch bereikbaar van 08:30 -12:30 uur

Vanwege Covid 19 is de bezetting op onze klantenservice tijdelijk beperkt en zijn we vanaf heden telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Uiteraard kunt u via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op uw begrip en zullen er alles aan doen U zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.  

Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren

Wij werken uitsluitend met professionele monteurs, die graag bij u langskomen om uw product vakkundig te installeren. Voor hen en uw gezondheid vragen wij u om gepaste afstand te houden van minimaal 1,5 meter en onze monteurs de ruimte te geven om hun werk op een veilige manier te kunnen doen. Al onze bezorgers hebben instructies gekregen wat betreft de hygiëne. Wij schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand.

Tenslotte
We danken u voor uw begrip. We wensen u en iedereen om u heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet, 
Erik Rijerkerk

Commercieel directeur Keukenmaxx


De maatregelen blijven vooralsnog van kracht tot nader bericht.

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten