Bezoek de Designer days bij Keukenmaxx

Keuze uit 3 gratis keukenpakketten t.w.v. €1.000,-

Tijdens de Designer Days krijgt u bij aankoop van uw keuken een keuken accessoires pakket t.w.v. €1.000,- cadeau. U heeft de keuze uit de pakketten Pure, Sheer en Bold. Elk pakket bestaat uit hoogwaardige en kwalitatieve merk apparatuur en accessoires. Welk pakket u voorkeur ook heeft, het is altijd een mooie toevoeging op uw nieuwe keuken.

Inspiration Days

Pure pakket

Het pakket ‘Pure’ bestaat uit een crockpot slowcooker, witte artisan keukenmixer van Kitchenaid en prachtig servies uit de Piet Boon collectie. Een verfijnd minimalistisch pakket dat past in elke keuken.

Sheer pakket

Het pakket 'Sheer' bestaat uit een Artisan keukenmixer, luxe messenset van Kitchenaid en eem verrassend servies uit de Sergio Herman collectie. Het servies is geinspireerd door de ongerepte natuur van Zeeland. 

Inspiration Days

Bold pakket

Ga voor kleur met het ‘Bold’ pakket. Het pakket bestaat uit een groene keukenmachine en waterkoker van Smeg en een compleet Royal Doulton servies. Een gedurfde keuze voor opvallende producten.

Interieuradvies Lasut and Braun 
Exclusief in Hoofddorp, Barendrecht en Etten-Leur
Zondag 24 november: hele dag (Hoofddorp en Barendrecht)
Zondag 1 december: hele dag (Hoofddorp, Barendrecht en Etten-Leur)

Lasut en Braun waren in Milaan voor de Salone del Mobile, één van de meest toonaangevende internationale woonbeurzen. Hier hebben zij de nieuwste trends en noviteiten op het gebied van interieur en stijl gespot. 

Tijdens een vrijblijvende ontwerpsessie ga je samen met de interieurarchitect op zoek naar de kleuren, materialen en stijlen die niet alleen passen bij jouw, maar ook bij uw woning en interieur. Schrijf u in en laat u inspireren met interieuradvies, stylingtips en veel meer. 

De Designer Days in het kort

  • Vrijblijvende ontwerpsessie met een professionele interieurarchitect(e)
  • Slechts enkele plekken beschikbaar
  • Meerdere keren per jaar in het Designer Lab

Ja, ik wil styling advies!

Keukenmaxx Etten-Leur is op 24 november gesloten. Keukenmaxx Reeuwijk is op 24 november en 1 december gesloten.
Aanhef*
GDPR checkbox*
(U kunt zich hier op ieder moment voor afmelden)

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

Inspiratie
Terug
Sluiten