Your life, your style, your kitchen

Heb je kinderen? Reis je veel? Naar welke muziek luister je graag? Vreemde vragen? Wij vinden van niet. Bij Keukenmaxx creëren we jouw ideale keuken namelijk op basis van jouw eigen levensstijl. Keuken inspiratie die in de breedst denkbare manier aansluit op van jouw manier van doen. Een keuken is immers meer dan functioneel alleen, vinden wij. De ideale keuken straalt persoonlijkheid uit, laat zien wie je bent, hoe je leeft en waar je voor staat. Die waarden zijn onze uitgangspunten en dat is onze kracht. Your life, your style, your kitchen.

Urban Design

Urban Design

Je valt voor mooi design, veelal met een knipoog: de vormen, materialen en kleuren waarmee je je omringt, ogen bijzonder en apart. Je houdt van humor, grafische prints of een bijzondere lijnenspel. En de kleuren? Die mogen gerust knallen!

Natural Beauty

Natural Beauty

Te druk of te opvallend? Niet jouw ding. Jij houdt van pure eenvoud en elegantie. Natuurlijke kleuren en materialen spelen een hoofdrol in je interieur en in je kledingkast. En je portie zuurstof haal je uit de schoonheid en stilte van de natuur.

Timeless Elegance

Timeless Elegance

Jouw style is klassiek, tijdloos en allesbehalve saai: jij weet er als geen ander de items uit te pikken die opvallen door kwaliteit en design. Je houdt van basic tinten en van sobere elementen met een moderne look die ook generaties later nog scoren.

Romantic Country

Romantic Country

Zwierige stoffen, krullen, kant, hartjes en hout... Jij houdt van romantische accenten en hebt een zwak voor details. Je omringt je het liefst met bloemen - in huis, in je kledingkast en in je vrije tijd - en je valt voor de serene plattelandsstijl.

Past deze keuken ook bij u thuis?

Bij Keukenmaxx maken wij elke keuken speciaal op maat. Maar om er zeker van te zijn dat deze keuken er ook in uw ruimte zo mooi uit komt, raden wij u aan de gratis online keukenontwerptool te starten.

Keukenmaxx - Een nieuwe keuken in uw persoonlijke stijl

Bent u op zoek naar een keuken die perfect past bij de stijl van uw huis? Breng een bezoekje aan één van onze winkels en krijg stijladvies op maat. Onze keukenexperts helpen u graag met het samenstellen van een betaalbare merkkeuken onder het genot van een lekker kopje koffie.

U heeft de keuze uit diverse exclusieve keukenmerken zoals SieMatic, next125, Miele en kijk voor de overige merken bij keukenapparatuur en ontdek het enorme aanbod in moderne keukens, designkeukens en landelijke keukens. Wij zien u graag verschijnen in onze winkels in Barendrecht, Etten-leur, Hoofddorp of Reeuwijk.

Een karrenvacht aan keuken inspiratie

Laat je keukenhart sneller kloppen en vergaap je aan de stijlvolle designkeukens van leidende merken als SieMatic, next125, huiscollectie XX Line en New Classixx. Van een landelijk klassieke stijl, tot fascinerende designkeukens met een moderne uitstraling, binnen de collectie van Keukenmaxx vormen warm nostalgisch en rimpelloos nieuwerwets een onverslaanbaar mix van populaire keukenstijlen.

Het neusje van de zalm

Uiteraard mag de keukenapparatuurdie naadloos aansluit bij jouw keukenplezier niet ontbreken in een nieuw kookvertrek. Met keukenapparaten van marktleiders als Siemens, Bauknecht en Miele ben je verzekerd van een ongeëvenaard aanbod van stijvolle, functionele en duurzame inbouwapparatuur in alle prijscategorieën. Eén ding hebben de apparaten en A-merken met elkaar in gemeen: dit zijn geen trendvolgers, maar trendsetters.

Terug
Sluiten