Flexibel opbergen in uw koelkast met AEG Customflex

Bent u ook wel eens aan het passen en meten om de flessen melk, de eieren en de pakken vruchtensap goed op te bergen in uw koelkast? Dat kan best een uitdaging zijn. AEG heeft hier een oplossing voor bedacht met de Customflex koelkast. Lees hier hoe dit flexibele systeem het u een stuk gemakkelijker maakt!

Altijd een overzichtelijke en opgeruimde deur

De Customflex koelkast valt onder de innovatieve Mastery Range van AEG die zich richt op de responsieve kookervaring. Dat betekent dat de apparatuur zich aanpast aan de gebruiker in plaats van andersom. Dat geldt ook voor de Customflex koelkast van AEG. De deur van deze koelkast richt u helemaal naar eigen wens in en past u aan wanneer u maar wilt. De ene dag heeft u misschien flessen wijn of frisdrank om te koelen omdat u bezoek verwacht en de andere dag groenten, vers fruit of lekkere kruiden uit eigen tuin. Verschillende etenswaren en verpakkingen vragen om verschillende opberg vormen. Dat is precies wat de AEG Customflex koelkast biedt. De deur van deze koelkast is zo gemaakt dat u de compartimenten geheel naar eigen wens inricht en verschuift wanneer nodig. Bekijk het filmpje en oordeel zelf!

Kies uit verschillende modellen

De AEG Customflex koelkast is verkrijgbaar als koel-vriescombinatie in een vrijstaand of inbouwmodel. De mogelijkheden op het gebied van indeling en capaciteit zijn legio: een ruime vriezer onderin of een kleiner formaat bovenin. Een koelkast met een enkele of een dubbele deur. En wat dacht u van zo’n stoer Amerikaans model, ook wel side-by-side genoemd, met twee van die grote deuren? Kijkt u zelf wat past in uw keuken en bij uw smaak.

De Mastery Range van AEG

De AEG Mastery Range brengt koken naar een heel andere niveau. De apparaten werken samen met elkaar en passen zich aan u aan. Zo brengt de ComfortLift van de AEG vaatwasser de lade naar u toe, zodat u uw rug niet hoeft te belasten om de vaat in- of uit te ruimen. De Hob2Hood afzuigkap wordt geactiveerd door de kookplaat waarop de afzuigkap automatisch de afzuiging aanpast. En dan is er nog de FoodSensor die uw gerecht helemaal naar uw wens en op basis van uw omschrijving gaart. Uw biefstuk rare gebakken? Geen probleem. De FoodSensor begrijpt u helemaal.

Met eigen ogen zien en uitproberen

Wilt u met eigen ogen de producten uit de Mastery Range zien en misschien wel uitproberen? Bezoek dan een van onze winkels waar onze adviseurs u graag te woord staan en u de apparatuur tonen.

Terug
Sluiten