Afzuigsystemen in the spotlight

Wist u dat het hebben van een juist afzuigsysteem uw kookplezier vergroot? Maar wanneer beschikt u nu over een juist afzuigsysteem? In dit blog laten we u kennismaken met zes verschillende soorten afzuigsystemen. Zo ontdekt u al snel welke variant wel of juist niet bij u en uw keuken past!

Bora kookveldafzuiging

De kookveldafzuigystemen van Bora worden steeds populairder. En dat is niet voor niets, want deze in de kookplaat ingebouwde systemen zorgen ervoor dat kookgeuren en –dampen direct bij het kookveld worden opgezogen en geen kans hebben om op te stijgen. Zo blijft uw keuken altijd heerlijk fris. Daarnaast profiteert u met de afzuigsystemen van Bora van een stille werking en vrij zicht.

Bauknecht wandafzuigkap

Deze strakke wandafzuigkap van Bauknecht past dankzij de zwarte kleur helemaal bij de trend van donkere keukens. Doordat de afzuigkap schuin afloopt, is het stoten van uw hoofd verleden tijd. Daarnaast is het model voorzien van randafzuiging, wat het rendement aanzienlijk vergroot ten opzichte van een afzuigkap zonder randafzuiging.

Gutmann plafondafzuigkap

Dit afzuigsysteem van Gutmann wordt in het plafond geïntegreerd en is hierdoor uitermate geschikt voor een keuken met een kookeiland. Met dit type afzuigsysteem profiteert u namelijk van vrij zicht en hangt de afzuigkap nooit in de weg. Het model is gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van veiligheidsglas, een luxe afstandsbediening en een magneetbandvetfilter die er ervoor zorgt dat er geen vet in de afzuigkap zelf kan komen.

Geïntegreerd afzuigsysteem ATAG

Ook ATAG beschikt vandaag de dag over afzuigsystemen die in de kookplaat worden ingebouwd. Het bijzondere aan deze variant is dat u hierbij geen afvoerkanaal nodig heeft. Het systeem filtert de afgezogen lucht en wordt na de zuivering door de koolstoffilters weer vrijgelaten in de keuken. Dit is niet alleen erg handig, maar ook energiezuinig omdat er geen warme lucht verloren gaat.

Novy

Deze witte dampkap van Novy wordt in het plafond ingebouwd en is voorzien van wit glas, touch bediening en TL-lampen. Het draaibare moterhuis maakt dit model extra bijzonder. Hierdoor kunt u zelf de uitblaasrichting bepalen en bent u ervan verzekerd dat alle kookgeuren worden opgezogen.

Siemens

Deze tijdloze, extra brede wandafzuigkap van Siemens kenmerkt zich door de hoge afzuigcapaciteit en de energiezuinige en geruisloze werking. Het model is uitgevoerd in roestvrijstaal en voorzien van een zwarte rand. Met dit type afzuigsysteem zit u altijd goed!

Kom bij ons langs

Wilt u meer weten over de verschillende afzuigsystemen uit ons assortiment? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs u van deskundig advies voorzien. Bovendien kunnen de afzuigsystemen hier ook aan u gedemonstreerd worden.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

Terug
Sluiten