Klein maar fijn

Amsterdamse appartementen zijn vaak klein maar fijn. Ze worden gekenmerkt door hun geweldige locatie, schitterende uitzichten en knusse kamers. Helaas kunt u daarentegen niet altijd rekenen op een heel ruim appartement in de hoofdstad. Maar als u het slim inricht, heeft u totaal geen last van die bescheiden omvang. Ook voor kleine keukens in Amsterdam bieden de keukenadviseurs van Keukenmaxx namelijk talloze opties, geheel naar uw smaak en stijl.

Uw manier van leven vertaald naar een maatwerkoplossing
Keukenmaxx zoekt altijd de keukenbeleving die past bij uw smaak, uw manier van leven en de genoegens die daarbij horen. Ook voor appartementen met een beperkte omvang bieden we maatwerkoplossingen. Via deze blog helpen we u graag op weg.

Voor iedere ruimte passende designs
Wat de beschikbare ruimte ook is, onze deskundigen kunnen u persoonlijk advies geven over een originele vormgeving. In de collectie hebben we bijvoorbeeld XXLine keukens die zich uitstekend lenen voor de 'pijplijn ruimte' die typerend is voor Amsterdamse appartementen. Stijlvolle en functionele keukendesigns die niet teveel ruimte in beslag nemen, omdat alles praktisch wordt weggewerkt in de kasten onder het aanrechtblad.

Persoonlijke (levens)stijl
In iedere kleine keuken kunt u uw persoonlijke stijl laten terugkomen. Keukenmaxx biedt daarom klassieke en moderne modellen, en alles wat daar tussen zit. Gaat u bijvoorbeeld het liefst voor strak en modern? Dan kan een minimalistische keuken uitkomst bieden. Dankzij de elegante en eenvoudige vormgeving oogt deze namelijk zeer ruimtelijk in uw bescheiden appartement. Maar een landelijke vormgeving kan bijdragen aan het knusse karakter van uw Amsterdamse woning. Vraag hier vrijblijvend ons magazine aan om inspiratie op te doen.

Individueel design
Bij Keukenmaxx bieden we maatwerkoplossingen voor alle soorten appartementen en woningen. Onze keukenadviseurs helpen u dan ook graag bij het maken van een passende keuze. Bezoek één van onze winkels voor persoonlijk advies of vraag nu ons gratis magazine aan om meer inspiratie op te doen.

Terug
Sluiten