Aquahot+, de multifunctionele 3-in-1 kokend water kraan

De Aquahot+ is  een multifunctionele kraan waarmee je koud, warm én kokend water tapt. Met een kokend water kraan zet je lekker snel een kop thee. Ook breng je eieren, groenten of aardappelen in een mum van tijd aan de kook. Met slechts één draai aan de knop stroomt er direct kokend water uit de kraan via een reservoir in het keukenkastje eronder. Zo geniet je van ultiem gemak en bespaar je bovendien veel tijd. De kokend water kraan is dan ook niet voor niets één van de meest functionele gadgets van nu. Keukenmaxx vertelt je meer over de mogelijkheden van de Aquahot+ kraan.

De kokend water kraan van eigen merk

De Aquahot+ is een nieuwe 3-in-1 kraan. Hiermee tap je eenvoudig en snel kokend water, net als warm en koud water. Er is een aparte draaiknop voor kokend water. Deze knop heeft een unieke werking die anders is dan de draaihendel voor warm en koud water. Zo kunnen ook kinderen veilig gebruikmaken van de kraan. De Aquahot+ is een kraan van eigen merk. Dat betekent dat deze kokend water kraan een stuk voordeliger is in prijs dan de kranen van Quooker of Franke.

De Aquahot+ kraan in nikkel en zwart

De Aquahot+ is verkrijgbaar in twee kleuren: tijdloos nickel en trendy zwart. Een nikkelkleurige kraan past in iedere keukenstijl, doordat deze kleur zich eenvoudig laat combineren met andere kleuren en materialen. Of ga je toch liever voor een gewaagde variant? Zwart is een echte trendkleur. Een zwarte Aquahot+ kraan integreert mooi in een volledig zwarte keuken of is juist een echte blikvanger in lichtere keukens. Voor welke kleur je ook kiest, de Aquahot+ kokend water kraan is altijd een stijlvolle én functionele toevoeging aan jouw keuken.

Maak een afspraak in de winkel

Wil je meer weten over de multifunctionele Aquahot+ kraan? Onze deskundige adviseurs helpen je graag. Maak een afspraak in een vestiging bij jou in de buurt. Samen bespreken we jouw keukenwensen en voorzien we je vrijblijvend van een gedegen advies.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Terug
Sluiten