Binnenkijken bij de moderne keuken van Janny en Dik

Janny en Dik Bulk uit Bodegraven gingen in onze showroom op zoek naar een landelijke keuken en kwamen uiteindelijk tot een moderne basaltgrijze keuken. Ontdek in deze reportage hoe onze adviseur Miranda op basis van het leven en stijl van Janny en Dik tot deze prachtige keuken is gekomen. 

Janny: “Wij wonen in een huis dat dateert van 1890, in feite gaat het om twee huisjes die werden samengevoegd. Hoewel onze woning landelijk is ingericht, vielen wij in de showroom als een blok voor deze keuken. Hij stond er in identiek dezelfde kleur en we vinden ’m nog steeds even prachtig. Hij past perfect bij de stijl van het huis. Combi-oven, stoomoven, vaatwasser, wijnkoeler... alles is volledig op maat ingebouwd."

"Tot zelfs de afzuigkap aan het plafond toe, want die kreeg dezelfde frontjes als het keukenblad en heeft een glasplaat. Ik heb zelfs geen kookplaat meer, want de gaspitten zijn volledig geïntegreerd in het werkblad. En dat is, net zoals de afzuigkap, heel onderhoudsvriendelijk. Met vier kinderen en vijf kleinkinderen kan het hier op familiefeestjes een gezellige boel worden, maar daar zijn we met deze keuken volledig op voorbereid!”

Video: zo hebben we deze keuken gecreëerd

Van een eerste bezoek aan onze showroom tot het prachtige eindresultaat bij Janny en Dik thuis

Meer keukens zien?

Bekijk hier onze uiteenlopende keukencollectie en laat u inspireren door al onze merken en mogelijkheden. Kom langs bij een van onze winkels en bekijk samen met onze adviseurs alle mogelijkheden voor een keuken die perfect past bij uw stijl en leven.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Terug
Sluiten