Ontdek de nieuwe lijn van KitchenAid: Black Stainless Steel

Het assortiment van KitchenAid is uitgebreid met een nieuwe, hypermoderne lijn: Black Stainless Steel. De apparaten in deze lijn zijn uitgevoerd in RVS en zijn zwart van kleur. Hiermee is KitchenAid het eerste merk dat keukenapparatuur verkoopt in zwart RVS. Naast de strakke uitstraling kenmerkt de Black Stainless Steel lijn zich ook door de meest hippe en luxueuze innovaties. Nieuwsgierig? In dit blog vertellen we u alle ins en outs!

Apparatuur die gezien mag worden

De apparaten uit de Black Stainless Steel lijn van KitchenAid springen stuk voor stuk direct in het oog. Apparatuur wegwerken? Dat hoeft bij deze luxueuze lijn zeker niet! Dankzij de moderne uitstraling past de apparatuur perfect in zowel moderne als design keukens. Bovendien maakt u met deze apparatuur direct indruk op uw gasten. Is het niet vanwege de uitstraling, dan is het wel door de moderne technieken en het hoge gebruiksgemak dat hiermee gepaard gaat.

De apparaten in de lijn

De Black Stainless Steel lijn beschikt over een ruim assortiment keukenapparatuur, namelijk koelkasten, fornuizen, ovens, magnetrons, vaatwassers en afzuigkappen. Hierdoor kunt u uw gehele keuken van Black Stainless Steel apparaten voorzien en creëert u een echte eenheid. Alle apparaten kenmerken zich door de zwarte, metalen look die wordt gecombineerd met chromen details en satijn-geweven handgrepen. Dankzij de speciaal ontwikkelde PrintShield finishlaag zijn vingerafdrukken gemakkelijk te verwijderen en blijven de apparaten langer mooi.

Bestel ons keukenmagazine

Bent u benieuwd hoe u de apparaten uit de Black Stainless Steel lijn mooi in een keuken kunt verwerken? Bestel dan ons gratis keukenmagazine dat vol staat met voorbeeldkeukens, de nieuwste keukentrends en handige tips: alles wat u nodig heeft om inspiratie op te doen voor uw nieuwe droomkeuken!

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

Terug
Sluiten