Bora kookveldafzuiging: innovatief, fris en efficiënt

Met de kookveldafzuigsystemen van Bora zijn rondhangende kookgeuren en -dampen in de keuken voorgoed verleden tijd. De innovatieve Bora-systemen voeren deze geuren en dampen direct af op de plaats waar ze ontstaan: aan het kookveld. Zo ruikt uw keuken heerlijk fris en heeft u bovendien geen afzuigkap die in het zicht hangt. Benieuwd hoe de kookveldafzuiging van Bora werkt en welke systemen het merk allemaal biedt? We vertellen het u in dit blog!

Het geheim van Bora
Of u nu vlees aan het braden bent of spaghettisaus maakt: we ontkomen niet aan kookgeuren die zich door de keuken verspreiden. Zelfs met een goed werkende afzuigkap is de kans aanwezig dat geuren en vetdeeltjes ontsnappen voordat ze worden afgezogen. Bora heeft hier een slimme oplossing voor bedacht: het ingebouwde kookveldafzuigsysteem. Door vetdeeltjes, kookgeuren en kookdampen direct aan het kookveld af te zuigen, krijgen zij geen kans om op te stijgen en zich door de ruimte te verspreiden. De snelle en krachtige werking van de Bora kookveldafzuigsystemen verzekert u te allen tijde van een fris ruikende keuken. Bovendien profiteert u van vrij zicht en een bijna geruisloze werking.

De verschillende Bora-systemen:
Bora heeft verschillende kookveldafzuigsystemen ontwikkeld die in uw kookplaat worden ingebouwd. Ieder systeem kenmerkt zich door een andere uitstraling, maar de functionaliteit is bij alle vier even hoog. U kunt kiezen voor:

  • Basic. Bora Basic is een compact, rond afzuigsysteem dat zich kenmerkt door een aantrekkelijke prijs/prestatie-verhouding. Het systeem is eenvoudig te bedienen met de centrale touchbediening.
  • Classic. Een modern, rechthoekig afzuigsysteem dat uiterst geschikt is voor de moderne keuken.
  • Professional. Deze ruime kookveldafzuiging van 54 centimeter is voorzien van een roestvrijstalen design met draaiknoppen. Ideaal voor de échte kookliefhebber.
  • Professional - Revolutie 2.0. De speciaal ontwikkelde User Interface is wat de Revolutie 2.0 onderscheidt van andere Bora-systemen. Het systeem laat het kookveld en afzuigsysteem met elkaar communiceren waardoor u profiteert van extra gebruiksgemak.

Meer weten? Bestel ons gratis magazine of kom naar de winkel
Wilt u uw keuken van Bora kookveldafzuiging voorzien? Bestel dan ons gratis magazine en bekijk de mogelijkheden die het merk biedt. U bent ook van harte welkom in één van onze winkels waar onze adviseurs u graag meer vertellen over dit innovatieve merk.

Terug
Sluiten