Nieuw: Bora Pure

Bora Pure is de nieuwste kookveldafzuiging van Bora. Bora omvat een kookplaat en kookveldafzuiging in 1, waardoor jij tijdens het koken niet hoeft na te denken over rookvorming of luchten die zich door je keuken verspreiden.

De Pure serie is naar wens te personaliseren en beschikt over een puristisch en strak design. De Bora Pure trekt dankzij het bijzondere design meteen de aandacht naar zich toe in jouw keuken. Je leest er alles over in deze blog.

De intuïtieve werking van Bora Pure

De Bora Pure kookveldafzuiging werkt enorm intuïtief. Dankzij de sControl-bediening verander je eenvoudig de afzuiging. Met één beweging van jouw vinger schuif je de temperatuur omhoog of omlaag. Je tikt daarnaast eenvoudigweg het veld aan en de kookplaat is geactiveerd. Elke functionaliteit van Bora Pure is meteen te activeren door simpelweg contact te maken met de bediening.

De kookveldafzuiging vindt automatisch plaats en past zich aan naar jouw kookactiviteit. Ben je bijvoorbeeld aan het wokken en komt er veel stoom vrij? Dan gaat de afzuiging uit zichzelf harder, zodat jouw keuken ten allen tijde schoon is en aangenaam ruikt. De Bora Pure is daarnaast bijzonder stil dankzij innovatieve technologieën. Daardoor voer jij ongestoord zonder lawaai gewoon een gesprek terwijl je aan het koken bent.

Minimalistisch en functioneel design

Bora wordt altijd geprezen om haar bijzonder stijlvolle design en met de Pure serie is dit niet anders. De afzuiging en het kookveld zijn volledig vlak met het werkblad ingebouwd. De perfecte belijning valt niet heel erg op, maar heeft tegelijkertijd toch een zeer elegante look. Daardoor komt de Bora Pure goed tot zijn recht in nagenoeg elke keukenstijl.

Wanneer het systeem op standby staat, is het bedieningspaneel vrijwel onzichtbaar en wanneer jij aan het koken bent zorgt de intelligente verlichting ervoor dat alleen de essentiële onderdelen zichtbaar zijn. Dankzij de centrale bediening en slimme plaatsing van de kookzones geniet jij van een extra groot kookoppervlak. Zo passen er wel vier pannen op met een doorsnede van 24 centimeter.

Tot slot reinig je de kookplaat met minimale moeite. De onderdelen die in contact komen met kookdampen zijn eenvoudig te verwijderen en schoon te maken in de vaatwasmachine. 

Kom langs in onze showroom

Ben jij benieuwd naar de werking en verschillende uitvoeringen van de Bora Pure? Kom dan langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs beantwoorden met plezier al je vragen en laten je graag alle mogelijkheden zien.

Terug
Sluiten