De nieuwste editie: BORA X Pure

Your Life, Your Style, Your Kitchen

BORA X Pure is de nieuwste innovatie op het gebied van kookveldafzuigingen van het merk BORA. De trend van kookplaten met afzuiging speelt al een tijdje. BORA heeft al verschillende kookplaten met afzuiging op de markt gebracht. Zo startte dit innovatieve merk in 2006 met de BORA Professional. Al snel volgden onder andere de BORA Classic en BORA Pure. De nieuwst aanwinst van dit moment is de BORA X Pure. Maar wat is er eigenlijk allemaal zo speciaal aan deze nieuwe editie? Keukenmaxx vertelt het in deze blog!

De voordelen van BORA X Pure

De BORA X Pure is in 2020 op de markt gebracht en daarmee de nieuwste aanwinst op het gebied van kooktoestellen met geïntegreerde afzuiging. De BORA X Pure beschikt over een breed kookveld en een compact afzuigsysteem. Met de BORA X Pure geniet je van maximale flexibiliteit bij het plaatsen van je pannen. Dit heeft dit innovatieve systeem te danken aan de oppervlakte-inductie. Door een simpele contact met je vinger op het fornuis stel je de kookplaat en afzuiging in naar wens. De geuren en dampen die zich verspreiden tijdens het koken worden nu onmiddellijk opgenomen door de ronde afzuiging in het midden van de kookplaat. De BORA X Pure is voorzien van een recirculatiesysteem. Dit houdt in dat de geuren worden geneutraliseerd door een superefficiënte, actieve koolfilter. Deze filters en onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Kortom, je geniet met de BORA X Pure altijd van een snelle afzuiging en frisse keuken tijdens het koken. En dat zonder dat er een grote afzuigschouw in jouw keuken hangt!

Een extra stille keuken met de BORA X Pure

Waar je met sommige afzuigkappen en andere systemen last hebt van een harde afzuiging, is dit bij de BORA X Pure zeker niet het geval. De BORA X Pure is namelijk bijzonder stil. Dit heeft het systeem te danken aan optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor. Dit is ideaal wanneer je een gast aan jouw keukenbar hebt of je gesprekken wilt voeren met iemand in de woonkamer.

Grote oppervlakte en extra ondiep

De BORA X Pure heeft een bijzonder grote oppervlakte die gelijkmatig over de inductiezones wordt verwarmd. De BORA X Pure heeft daarnaast een toestelhoogte van minder dan 20 cm en een geïntegreerde recirculatiefilter. Dit is erg laag ten opzichte van alle voorgaande afzuigsystemen. Met de BORA X Pure geniet je hierdoor van extra opbergruimte. Een lade vlak onder het kookveld plaatsen is in dit geval geen enkel probleem. Kies bijvoorbeeld voor een lade met keukengerei of pannen. Hierdoor heb je direct alles bij de hand voor tijdens het koken.

Kom langs in de winkel voor een uitgebreid advies

Is de BORA X Pure iets voor jou en wil je deze in het echt bekijken? Of heb je vragen over dit merk? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in een van onze keukenwinkels bij jou in de buurt. Onze keukenspecialisten laten je graag alle mogelijkheden zien en geven je passend, vrijblijvend advies. Bovendien kun je in de showroom inspiratie opdoen en zien hoe de BORA systemen verschillen van elkaar.

Terug
Sluiten