De keuken: een ontmoetingsplek

Gebruikten we 'm vroeger vooral om ons potje te koken, staat 'ie nu voor gezelligheid, qualitytime, samenkomen én samenzijn: de keuken! Een kookeiland met bargedeelte draagt daar nog een extra steentje aan bij.

'De keukentafel' is vaak het antwoord op de vraag naar de meest favoriete plek in huis. We lezen er de krant, eten er met het gezin en bespreken er de dag. Maar ook de keuken an sich heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen; we zijn 'm steeds meer - en misschien nog wel meer dan de woonkamer - als ontmoetingsplek gaan zien. Kies je voor een kookeiland mét bar, dan wordt dat gevoel alleen nog maar sterker.

En dit is waarom
's Ochtends ontbijten aan de bar terwijl de kinderen zich klaarmaken om naar school te gaan. 's Avonds de dag bespreken terwijl je partner staat te koken. En serveerde je vroeger de borrelhap voor je gasten in de huiskamer, is daar nu plek voor aan het verlengde van je kookeiland. Met een kookeiland met bar, wordt de keuken meer dan ooit dé ontmoetingsplek van je huis. Helemaal wanneer je het leuk vindt om in gezelschap te koken, is een bar de perfecte optie. Als thuiskok maak je zo nóg meer deel uit van de avond van je gezin of gasten. 

Geïnspireerd? Bekijk hier diverse kookeilanden met bar uit onze collectie. 

Terug
Sluiten