Next125 keukens maken design statements

Next125 brengt design in perfecte harmonie met natuur en prijs. Het gebruik van duurzame materialen en het creëren van een tijdloos design dragen hieraan bij. De keukens maken design statements en volgen de trends, maar hebben altijd een tijdloos ontwerp waar u jarenlang plezier aan beleeft. Bovendien staat de verbroedering van design en functie voorop, want in een keuken mag geleefd worden. Dat ziet u ook terug in de allernieuwste next125 keukens. Keukenmaxx vertelt u meer over deze splinternieuwe collectie en de filosofie van next125.

Leefruimtes die functioneren

Next125 keukens zijn uitblinkers in design. Design gaat hierin altijd naadloos samen met functionaliteit. De keukens van next125 zijn leefkeukens: keukens met strakke vormen, maar boordevol goed georganiseerd interieur. Slimme opbergsystemen en innovatieve designkeuzes maken deze keukens een genot om in te koken én leven. Terwijl alle ruimte optimaal wordt benut, oogt de keuken nog steeds ruimtelijk, strak en open. Ongeacht of u nu voor een moderne, landelijke of industriële keukenstijl gaat.

Design statements van next125 keukens

De keukens van next125 hebben stuk voor stuk een doordacht design. Dit realiseert enerzijds de uiterste functionaliteit en anderzijds de unieke, stijlvolle vormgeving. Next125 keukens zijn gemaakt van authentieke materialen en voorzien van de laatste trends die in een tijdloos jasje worden gestoken. Op deze manier creëert next125 moderne, tijdloze en duurzame keukens van buitengewone kwaliteit. Hierin speelt kleur tevens een belangrijke rol. Intensieve kleuren contrasteren met neutrale tinten, wat voor een bijzonder gebalanceerd geheel zorgt.

Ontdek de nieuwe next125 keukens

Bent u benieuwd naar de nieuwe collectie van next125? Kom langs in onze showroom om de keukens met eigen ogen te aanschouwen. Of vraag alvast geheel gratis ons keukenmagazine aan. Hierin leest u meer over next125, diverse keukenstijlen en handige tips op keukengebied.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, next125, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

next125

next125 keukens

De exclusieve next125 collectie verenigt functionaliteit met design en combineert ergonomie met esthetiek. De talloze moderne mogelijkheden zorgen ervoor dat uw keuken haar tijd ruim vooruit is.

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Terug
Sluiten