Een échte Siemens: altijd vernieuwend

Siemens is een toonaangevende speler in de markt van huishoudelijke apparatuur. Het Duitse merk is zelfs zó goed dat het wereldwijd de nieuwste normen voor technologie, innovatie en design bepaalt. En dat al sinds 1847.

Pionier
In een tijd vol verandering (op het vlak van verstedelijking, mondialisering, klimaat en demografie) zoekt Siemens als een echte pionier voortdurend naar slimme oplossingen. Het merk blijft de geest van vernieuwing aanwakkeren en legt de lat extreem hoog. Het resultaat? Baanbrekende uitvindingen!

Een échte Siemens
Het productaanbod van Siemens bestaat zowel uit stand-alone als inbouwapparatuur, onder meer op het gebied van koken, bakken en stomen, koelen en vriezen en vaatwassen. Liefhebbers verzamelen álle apparatuur: voor iedere huishoudtaak een échte Siemens.

 • Koken, bakken en stomen
  Siemens garandeert je veel gebruiksgemak. Zo hebben de bak- en stoomovens uitgebreide keuzenprogramma's. Daarnaast bestaan er ook nog innovatieve kookplaten. Denk aan de Domino-kookplaat die diverse kooktechnieken (zoals grillen, powerwokken en koken op gas) combineert én de flexinductiekookplaat die automatisch de grootte en vorm van pannen herkent. Wunderschön! 

 • Koelen & vriezen
  Slimme ideeën en innovatieve technologieën verpakt in een toekomstgericht design: koelen en vriezen is supercool bij Siemens. Van de kleinste inbouwkoelkasten tot mooie side-by-side modellen. Hou het hoofd koel en kies je favoriete exemplaar.

 • Vaatwassen
  De hele avond naar het kabaal van de vaatwasser luisteren en na afloop alsnog de vaat met de hand afwassen en -drogen? Nee dank je! Gelukkig behoren de vaatwassers van Siemens tot de meest slimme, stille, snelle en zuinige ter wereld. Het eindresultaat is altijd perfect.

Siemens denkt mee...
Waarom Siemens? Omdat het merk meedenkt met de consument. Denk aan:

 • Home Connect: voor meer vrijheid en flexibiliteit. Een app waarmee je Siemens-apparatuur via je smartphone of tablet bedient, waar je ook bent. Nog aan het theeën bij een vriendin? Met één druk op de knop verwarm je de oven alvast voor of zet je de vaatwasser aan. 

 • iQ700-serie: voor meer quality time.De serie bevat slimme oplossingen, waaronder varioSpeed bakovens, stoomovens met fullSteam, warmhoudladen, koffievolautomaten, energiezuinige afzuigkappen én kookplaten waarmee overkoken en aanbranden verleden tijd zijn. Ga rustig zitten met een tijdschrift en laat de apparaten het grote werk maar doen.

 • Zeolith-droogsysteem: voor uitzonderlijke droog- en glansresultaten. Zelfs plastic komt droog en glanzend uit de vaatwasmachine: dag theedoek! Vaatwassers met Zeolith zijn ook nog eens extreemzuinig en fluisterstil. 

 • iSensoric: voor verse producten. De iSensoric-koelkasten houden met maar liefst acht sensoren levensmiddelen tot drie keer langer vers. Yes, hoef je vandaag niet meer naar de supermarkt.

 

Terug
Sluiten