Eilandkeukens: de mogelijkheden voor een kleine ruimte

Eilandkeukens zijn razend populair. Niet alleen vanwege de mooie uitstraling, maar ook door het grote werkoppervlak, de kastruimte én de gezelligheid die een eilandkeuken met zich meebrengt. Twijfelt u of de ruimte bij u thuis groot genoeg is voor dit type keuken? Ga dan niet direct van het negatieve uit, want er is meer mogelijk dan u denkt! Of u nu woont in een royale woonboerderij of een Amsterdams appartement: Keukenmaxx past een eilandkeuken aan op uw beschikbare ruimte.

Eilandkeuken op maat
Als u op internet of in brochures informatie zoekt over eilandkeukens ziet u vaak dat deze keukenopstelling goed tot zijn recht komt in een ruime keuken. Wanneer u echter in een drukke stad woont, is het niet vanzelfsprekend dat u over deze ruimte beschikt. Om uw woning toch van deze populaire keukenopstelling te kunnen voorzien, maakt Keukenmaxx eilandkeukens op maat. We passen de keukenopstelling en de indeling helemaal aan op de ruimte bij u thuis waardoor u kunt genieten van de vele voordelen van dit type keuken.

Mogelijkheden kleine keuken
De mogelijkheden wat betreft een op maat gemaakte eilandkeuken zijn afhankelijk van de beschikbare ruimte en verschillen dus per woning. Een slimme oplossing binnen een kleine ruimte is om verschillende functies te combineren in het eiland. Door bijvoorbeeld de bar, het fornuis en het werkblad te integreren in het eilandblok profiteert u van een eilandkeuken met voldoende werkruimte en een gezellige zitplek. Een andere optie is een schiereiland waarbij het eiland aan het keukenblok of de muur is verbonden. Zo heeft u toch de voordelen van een eiland maar neemt het minder ruimte in beslag.

Apparatuur
Wanneer u weinig ruimte ter beschikking hebt, is het zaak om zo efficiënt mogelijk met de keukenapparatuur om te gaan. Kies voor zo compact mogelijke apparaten en waar mogelijk voor apparatuur waarin functies gecombineerd worden, zoals een koel-vriescombinatie of een combi-oven.

Bestel ons gratis magazine
Wilt u meer inspiratie opdoen wat betreft de verschillende mogelijkheden die eilandkeukens bieden? Bestel dan ons gratis magazine. Bespreekt u liever wat de concrete opties zijn voor uw keuken? Kom dan langs en laat u adviseren door onze keukenadviseurs.

Terug
Sluiten