Enzo Pellini leertegels: chique en stoer

De Enzo Pellini leertegels zijn innovatief en zorgen voor een enorm luxe uitstraling. Je past ze naar wens toe in jouw huis: bijvoorbeeld als wandtegel, op een tafelblad of tegen een ladekastje. De tegels zijn van 100% leer en creëren daarom een unieke aanblik. Benieuwd naar deze bijzondere tegels? Lees dan snel verder.

Wat is de Enzo Pellini leertegel?

Op zoek naar tegels die jouw huis doen lijken alsof deze zo uit een stijlvol woonmagazine komt? Dan zijn de Enzo Pellini leertegels een perfecte keuze. De tegels zijn van 100% leer, waardoor je echt een hoogwaardig product aanschaft. Omdat deze zijn gemaakt van een natuurlijk materiaal, zorgen ze voor ontzettend veel warmte en sfeer in huis. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke en subtiele kleurschakeringen. Daarnaast heb je ook keuze uit verschillende groottes. Het zorgt voor een speels effect om af te wisselen met verschillende groottes en te variëren in het plaatsen op lengte en breedte. Welke stijl jij ook hebt: met de diversiteit van de Enzo Pellini leertegel creëer je altijd een muur of meubel dat perfect aansluit bij de rest van jouw interieur.

Eenvoudig zelf te plaatsen

De innovatieve tegels van Enzo Pellini zijn eenvoudig en snel zelf te plaatsen. Wanneer je de tegels hebt aangeschaft, zijn ze kant en klaar en direct gereed voor gebruik. Je hoeft er verder niets meer mee of voor te doen. De tegels zijn zelfklevend, waardoor je ze met minimale moeite op de door jou gewenste plek plaatst. Ook als je geen wonder bent met klussen, is dit een snel geklaard karwei. De tegels passen altijd, welke plek je ook wilt betegelen.

De leertegels zijn in principe op alle wanden en meubelen te plaatsen die een gladde ondergrond hebben. Zorg er wel voor dat deze ondergrond droog, schoon en vetvrij zijn. Op die manier geniet je jarenlang van jouw luxe Enzo Pellini leertegels.

De mogelijkheden met de leertegels

De mogelijkheden met de Enzo Pellini leertegels zijn oneindig. Zolang je ze plaatst op een geschikte ondergrond, blijven ze altijd precies op hun plek zitten. Je kunt de de Enzo Pellini tegels inzetten als wandtegel. Op die manier voorzie je jouw muur van een chique en tegelijkertijd stoere uitstraling. Een andere optie is om een strook van jouw effen muur in dezelfde kleur te voorzien van de leertegels. Op die manier voeg je een uniek effect toe aan jouw eenvoudige muur.

Naast je muren, kun je de leertegels ook plaatsen op je meubelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ladekast die je graag wil opfleuren. Een tafelblad betegelen met de Enzo Pellini tegels is ook een bijzonder en stijlvol idee. Op die manier trekt jouw eettafel geheid de aandacht naar zich toe. Ook de lambrisering, kastladen en deuren zijn ideaal om te voorzien van een stoere en chique touch dankzij de leertegels.

Kom langs en bekijk de tegels met eigen ogen

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en diverse uitvoeringen van de Enzo Pellini leertegels? Maak dan een afspraak in een van onze winkels. Onze adviseurs vertellen je met plezier alles over deze innovatieve tegels en laten je graag zien wat voor stijlvolle wanden en meubelen je met dit luxe product kan creëren.

Terug
Sluiten