For the way it's made!

KitchenAid is al meer dan negentig jaar een bekend en geliefd gezicht in de keuken, met name vanwege een collectie iconische keukenmachines. Maar het merk heeft meer (veel meer!) te bieden. 

Het verhaal van KitchenAid begint bijna een eeuw geleden, met een mixer die bakkers helpt hun brood gemakkelijker te mengen. Inmiddels is die mixer, maar ook het opvallende design van Kitchenaid, niet meer weg te denken uit de wereld van de keukenapparatuur. Maar wist je dat het merk ook een compleet assortiment inbouwapparatuur in huis heeft? 

Te mooi om op te bergen
Inderdaad; in het brede assortiment van KitchenAid vind je onder andere ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen waarbij vernieuwing, kwaliteit en gemak centraal staan. KitchenAid brengt technieken van professionele koks en keukens op die manier heel eenvoudig onze eigen keuken in. En natuurlijk blijft het merk ook hét adres voor kleinere huishoudelijke apparaten, zoals keukenrobots die vanwege hun prachtige vormgeving te mooi zijn om in de kast te zetten.  

Een nieuwe look! 
Eerder dit jaar kreeg de inbouwapparatuur van KitchenAid een nieuwe look. De vormgeving is van de hand van de Nederlandse ontwerper Sander Brouwer, die zich liet inspireren door de iconische Artisan-mixer en zijn typische logo uit 1919. Geschiedenis en innovatie komen in zijn nieuwe ontwerpen vakkundig bij elkaar. Het nieuwe KitchenAid-design is te herkennen aan zes elementen: rood medaillon, oppervlakken met textuur, grote glasfronten, hoogwaardige materialen, witte navigatie-display en een logo in reliëf. Mooi! 

Meer informatie over KitchenAid? Vraag ernaar bij onze keukenadviseurs of maak direct een afspraak

Terug
Sluiten