Gaggenau 333 jaar

Er zijn van die merken waar je niet over uitgepraat uitgeschreven raakt. Gaggenau  hoort thuis in dat rijtje. Gaggenau werd in 1683 opgericht in Gaggenau, een klein stadje in het Schwarzwald. Je leest het goed: het bedrijf bestaat dus al 333 jaar! Gaggenau ontwikkelde zich in al die jaren van ijzersmederij tot producent van technologisch geavanceerde apparatuur voor de thuiskeuken.

Gebrul van vlammen en het hameren van gesmolten metaal, in het diepe Zwarte Woud! In 1683 breekt het tijdperk van industrieel vakmanschap aan. De start van Gaggenau, dat inmiddels al 333 jaar met metaal werkt. Gaggenau is de enige fabrikant van keukenapparatuur met zo'n lange traditie. De rijke geschiedenis, compromisloze kwaliteit, innovatieve geest en authentieke visie vormen de basis van het succes van dit oersterke Duitse merk. The difference is Gaggenau

Made in Germany
Gaggenau staat bekend als een toonaangevend merk voor huishoudelijke apparatuur. Als vernieuwer op het vlak van technologie en design. De uitvindingen kenmerken zich door geavanceerde technologie, heldere vormentaal en perfecte functionaliteit. Ze zijn authentiek, sculpturaal, royaal én worden vaak prachtig afgewerkt met het typisch blauwe emaille van Gaggenau  (een goed bewaard bedrijfsgeheim). 'Made in Germany', vakmanschap dus. 

GaggenWauW
Gaggenau valt op met geweldige revoluties bestemd voor de thuiskeuken. De combi-stoomoven 400-serie, een meesterstuk, toont het bewijs. Deze innovatieve wannahave is niet alleen een plaatje om te zien, maar beschikt ook nog eens over een volautomatisch reinigingssysteem dat je met één druk op de knop start. Sehr schön. 

Snuffel zelf ook eens rond op www.gaggenau.com en bekijk alle slimme apparatuur in de categorieën bakken & koffie, koken, ventileren, koelen, afwassen en toebehoren. Of informeer bij onze keukenadviseurs naar de Gaggenau apparatuur. GaggenWauW!      

Toekomstig icoon
Al 333 jaar rollen de meest spannende en intelligente creaties uit de fabriek van Gaggenau. Applaus! Wat het merk nog meer in petto heeft? Dat blijft natuurlijk geheim. Toch heeft het bedrijf onlangs een tipje van de sluier opgelicht. Tromgeroffel: Gaggenau presenteert de EB 333 , een doorontwikkeling van de legendarische negentig centimeter brede bakoven. De EB 333, een hommage aan het 333-jarig jubileum, is een toekomstig icoon. Het zeer moderne en innovatief vormgegeven apparaat staat symbool voor traditioneel en tijdloos vakmanschap. De EB 333 is vanaf het najaar van 2016 verkrijgbaar, dus nog heel eventjes geduld a.u.b.

Terug
Sluiten