Ga voor grijs in de keuken

Grijs is een kleur die we steeds vaker terugzien in de keuken. De kleur is eindeloos te combineren met andere kleuren en diverse materialen. Bovendien zorgt een grijstint voor een moderne, stijlvolle uitstraling in jouw keuken. Doe mee met de betontrend, kies voor grijze accessoires of ga juist voor een volledig grijze keuken. Een grijze keuken hoeft zeker geen grijze muis te zijn en dat laten wij je graag zien. Keukenmaxx vertelt je meer over deze keukentrend.

De betontrend

Beton zorgt voor een rauw randje aan de keuken. Het stoere materiaal geeft een robuuste, stijlvolle uitstraling. Het is dan ook niet voor niets dat de betontrend in keukens is ontstaan. In industriële keukens komt het materiaal goed tot zijn recht, maar in iedere andere keukenstijl zijn er stijlvolle combinaties met beton te maken. Een dik werkblad van beton creëert gelijk al een robuuste sfeer. Of pak het groots aan en kies voor een betonlook keuken, waarbij zowel het werkblad als de keukenfronten in deze stoere tint zijn uitgevoerd.

Volledig grijze keukens

Vind je een kleur in de keuken te gewaagd, maar wil je eens wat anders dan wit of zwart? Ga voor grijs! Een volledig in grijs uitgevoerde keuken is een blikvanger op zich. Kies voor een hoogglans afwerking en creëer een strakke, moderne uitstraling. Of ga juist voor een matte finish, waarmee je een stijlvolle, exclusieve look realiseert. Door de kleur hetzelfde te houden en te variëren in materiaalgebruik, zorg je voor een speels effect.

Subtiele grijstinten

Wil je graag spelen met grijstinten in jouw keuken? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Grijs is namelijk zeer eenvoudig te combineren met andere kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een zachtgrijs werkblad met witte keukenfronten voor een rustgevende uitstraling. Ook een betonlook aanrechtblad met houten keukenkastjes is een geliefde combinatie. Of ga voor een stijlvolle matzwarte wand met grijze inbouwapparatuur voor een mooi contrast. Grijs is op talloze manieren in jouw keuken te verwerken.

Grijze accessoires

Grijs is ook eenvoudig in de keuken te verwerken door middel van accessoires. Heb je een opvallende keuken en wil je wat meer rust en eenheid in de ruimte brengen? Dan kunnen grijze accessoires juist voor een mooi balans zorgen. Denk bijvoorbeeld aan grijze lampen, vazen, potten, pannen en serviesgoed. Of ga voor een poster of schilderij waarin grijs de boventoon voert. Wissel diverse grijstinten af en combineer erop los voor een speels effect

Maak een afspraak in de winkel

Is een grijze keuken iets voor jou? Ons team van deskundige adviseurs helpt je graag verder. Maak een afspraak in een vestiging bij jou in de buurt. Wij brengen je wensen vrijblijvend in kaart en voorzien je van een passend en gedegen advies.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Terug
Sluiten