Grohe Blue Home kraan

De Grohe Blue Home kraan is een ware innovatie op het gebied van keukenkranen. Met deze kraan bent u namelijk voorzien van uw eigen waterbron en dus het lekkerste water! In dit blog vertellen we u alles over de mogelijkheden die deze nieuwe kraan van Grohe biedt.

Drie soorten water
Met de Grohe Blue Home kraan heeft u de mogelijkheid om maar liefst drie verschillende soorten gefilterd water te tappen:

  • Plat water. Druk op de bovenste knop op de handgreep en wacht tot de led-knop blauw oplicht. Nu kunt u een heerlijk glaasje, gekoeld plat water tappen.
  • Licht bruisend water. Druk eerst op de bovenste knop gevolgd door de onderste knop. Wanneer de led verlichting turquoise kleurt, kunt u uw glaasje licht bruisend water tappen.
  • Bruisend water. Druk op de onderste knop en wacht tot de ledverlichting groen wordt om uw perfecte glas bruiswater te kunnen tappen.

Gekoeld en neutraal water
Wanneer u dorst heeft, is niets zo lekker als een koud glas water. De Grohe Blue Home kraan biedt u daarom de mogelijkheid om gekoeld water te tappen. Verfrissender kan niet! Uiteraard kunt u ook neutraal water tappen, zoals u dat waarschijnlijk op dit moment gewend bent. Gebruik hiervoor de rechter hendel van de kraan.

Hoe werkt de Grohe Blue Home kraan?
Het geheim achter de Grohe Blue Home kraan is de ingenieuze Grohe koeler. Deze koeler filtert en koelt uw water en voegt indien gewenst bubbels toe. Het enige wat u nodig heeft, is een keukenkastje met een breedte van meer dan 30 centimeter waarin u het apparaat kunt opbergen. Dankzij deze koeler zal het drinken van water nooit meer hetzelfde zijn!

Modern design
Naast de luxe eigenschappen van de Grohe Blue Home kraan, is deze kraan ook qua uitstraling een toevoeging aan uw keuken. U hebt de keuze uit diverse stijlvolle designs die voorzien zijn van een chromen of supersteel look. Perfect voor in vrijwel elke keuken!

Vraag ons gratis magazine aan
Wilt u meer weten over de Grohe Blue Home kraan? Bestel dan nu ons gratis magazine of kom langs in onze winkel wanneer u graag van persoonlijk advies voorzien wilt worden.

Terug
Sluiten