Herbeleef de Inspiration Days

De Inspiration Days zijn helaas alweer voorbij. Het waren mooie dagen met ontzettend veel enthousiaste mensen, die bij Keukenmaxx boordevol keukeninspiratie op konden doen. De verschillende workshops van interieurstylisten en bloggers, zoals Shifra Jumelet van haar blog ‘A cup of life’, hebben deze dagen tot een succes gemaakt. Lees verder voor een sfeerimpressie van ons event om deze fantastische dagen (nogmaals) te beleven.  

Gewoon genieten

Zoveel moois hebben de bezoekers van de Inspiration Days beleefd. Keukenmaxx presenteerde er hoe de verschillende keukentrends naar de eigen keukencollecties doorvertaald zijn. Hierbij konden de bezoekers genieten van verschillende culinaire hapjes. Sommigen gingen zelfs naar huis met een sprekend bloemstuk dat zij cadeau kregen van Jack Mesinga, bekend van het TV-programma Hollands beste bloemstylist. Ook heeft Vivian Reijs aan de hand van verschillende kookdemo’s bezoekers geïnspireerd over een gezonde leefstijl. Dit was nog lang niet alles!
 
Bij een van de verschillende workshops hebben Lasut en Braun vrijblijvende ontwerpsessies gegeven voor interieuradvies. De bezoekers hiervan gingen naar huis met een nieuwe inrichting die perfect past bij hun wensen en eigen woning. Blogster Greet van der Veen van ‘Style and Sugar’ heeft laten zien hoe je met de nieuwste trend je eigen huis stijlvol kunt inrichten en succesvol kunt worden op sociale media. Shifra Jumelet inspireerde bezoekers over hoe je de plaatjes die je online en in magazines ziet kunt doorvertalen naar je eigen interieur en hoe je aan de hand van een stappenplan de beste Instagram foto’s maakt. Zowel de blogsters als de interieurstylisten hebben met veel plezier alle workshops gegeven en Keukenmaxx heeft heel veel mensen met een glimlach zien rondlopen!

Nog op zoek naar inspiratie?

Bezoekers van de Inspiration Days zijn naar huis gegaan met nieuwe inspiratie, inzichten of dromen en met meer kennis over keukens en interieurstyling. Keukenmaxx vond het een succes en heeft genoten van ieders enthousiasme en de bezoekers hopelijk ook van deze dagen. Ben je nu zelf nog op zoek naar inspiratie, omdat je bijvoorbeeld toe bent aan een nieuwe keuken? Bezoek dan een van onze Designer Days en krijg vrijblijvend advies van een gediplomeerd binnenhuisarchitect. Een interieuradvies op maat: dat krijg je bij Keukenmaxx!

Terug
Sluiten