Regel uw afzuiging met AEG Hob2Hood

AEG maakt het koken voor u nog gemakkelijker en aangenamer. Kies voor een kookplaat die uw afzuiging regelt door een afzuigkap met Hob2Hood connectie van AEG. De afzuigkap met Hob2Hood connectie communiceert automatisch met de kookplaat zodra u deze aanzet. Hierdoor hoeft u zich alleen nog maar te focussen op het koken en wordt het regelen van de afzuiging voor u gedaan. Koken wordt zo veel gemakkelijker.

De Hob2Hood helpt u een handje

Een afzuigkap met een Hob2Hood functie van AEG geeft u de mogelijkheid om de aandacht volledig te vestigen op het koken. De kookplaat kan namelijk door deze functie communiceren met de afzuigkap. Alle functies worden hierdoor automatisch bediend:

  • Verlichting: zodra u de kookplaat inschakelt gaat de verlichting van de afzuigkap aan.
  • Afzuiging: de afzuiging wordt draadloos door de kookplaat geactiveerd. Tijdens het koken past de afzuigkap automatisch de snelheid van de ventilator aan op basis van de damp die vrijkomt bij het koken.

Wilt u liever een keer de afzuiging uitschakelen tijdens het koken of zelf bedienen? Dat kan, alle afzuigkappen met een Hob2Hood functies kunt u zelf in- of uitschakelen. Wanneer u kiest voor zelfbediening, dan kunt u de afzuiging regelen via het handige display op de kookplaat.

Hoe ziet een afzuigkap met Hob2Hood functie eruit?

Afzuigkappen met een Hob2Hood functie zijn geïntegreerd in een kookplaat. Dit houdt in dat u geen afzuigkap meer boven de kookplaat hebt hangen aan de muur of in het plafond, maar dat deze tussen de kookpitten in zit. Dit heeft als voordeel dat de ruimte veel strakker oogt. Daarnaast zit een afzuiging in de kookplaat dichter bij de kookdampen. Hierdoor worden deze sneller en beter afgezogen. Kies voor deze luxe afzuiging van AEG en laat uw keuken lekker fris ruiken na het koken.

Ongekend kookgemak met Hob2Hood van AEG

Een afzuigkap laat uw kookgeuren verdwijnen. Toch kan het voorkomen dat u na het koken soms nog kookgeuren ruikt in uw keuken en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Dit kan met de Hob2Hood functie op verschillende afzuigingen van AEG. Deze bepaalt voor u wanneer de afzuigstand hoger gezet moet worden, maar ook wanneer een lagere stand voldoende is. Dampen verdwijnen, net zo snel als deze verschijnen. Geniet altijd van een frisse keuken door een afzuiging met de Hob2Hood functie.

Maak een afspraak in de winkel

Benieuwd naar de AEG kookplaten met afzuiging en Hob2Hood functie? In een van onze winkels kunt u een afspraak maken en kiest u zelf een tijd die voor u het beste uitkomt. De mogelijkheden en een passend advies kunt u dan bespreken met een van onze keukenprofessionals. Ook kunt u een afspraak bij u thuis maken. Hierdoor heeft onze keukenprofessional direct in beeld wat voor uw situatie de beste keukenoplossing is.

Terug
Sluiten