Bezoek de Inspiration Days

Het is weer tijd voor de Inspiration Days van Keukenmaxx! Kom naar Hoofddorp en laat je inspireren door verschillende bekende bloggers die je graag van alles vertellen over koken, interieur, fotografie en nog veel meer. Ontdek ook tijdens deze dagen hoe wij bij Keukenmaxx dé nieuwste keukentrends doorvertalen naar onze keukencollecties. Wil je graag geïnspireerd worden op keukengebied en interieur? Kom dan tussen vrijdag 23 februari en zondag 4 maart naar de Inspiration Days in Hoofddorp!

Bekende bloggers willen je inspireren

Misschien sta je wel aan het begin van het restylen van je interieur of het kopen van een nieuwe keuken? Bij de Inspiration Days wordt van alles hierover verteld, maar dat is nog niet alles. Vivan Reijs laat je graag kookdemo’s zien om je te inspireren over een gezonde leefstijl en Jack Mensinga, van het TV-programma Hollands beste bloemstylist, geeft je graag een sprekend bloemstuk cadeau! Schrijf je in voor een van de workshops als je zelf je huis magazine-waardig wilt maken of bijvoorbeeld als je alles wilt leren over hoe je succesvol wordt op sociale media. Volg een van de volgende workshops van bekende interieur- en lifestylebloggers en laat je inspireren:

Van je huis een thuis maken?
Het blog Style and Sugar van Greet van der Veen gaat over interieur- en lifestyle. Leer hoe je met de nieuwste trends je huis kunt inrichten.

Maak je huis meer jou!
Alle inspiratie die je opdoet in magazines, workshops en winkels kun je doorvertalen naar je eigen huis. Hoe? Dat vertelt DIY & interieurblogger Shifra Jumelet je in deze workshop.

Zo maak je de beste Instagram foto’s 
Blogger Shifra Jumelet vertelt je ook graag hoe je het beste foto’s kunt maken & editten!

Zo word je succesvol op social media 
Greet van der Veen, blogger van Style and Sugar, laat je alle ins en outs van haar succes zien en hoe je je kunt onderscheiden.

Interieuradvies Lasut and Braun 
Doe een vrijblijvende ontwerpsessie met een interieurarchitect en ontdek wat bij jou en je woning past.

Ontvang een keukenpakket cadeau

Zoals Shifra Jumulet van a Cup of Life in haar blog al zei: ‘Als je zin hebt in een leuk event, kom dit en/of volgend weekend naar Hoofddorp! En zie mij en heel wat inspirerende sprekers!’ Daarnaast krijg je tijdens deze dagen bij aankoop van een keuken een keukenpakket t.w.v. €1.000,- cadeau.

Terug
Sluiten