Jansen & de Bont verlichting bij Keukenmaxx

Met de verlichting van Jansen & de Bont geniet je van een stijlvolle sfeer in jouw ruimte en heb je altijd voldoende licht tijdens het bereiden van jouw maaltijden. Of je nu op zoek bent naar verlichting aan de wand, boven jouw eettafel of geïntegreerde verlichting in een planchet, je vindt het bij dit innovatieve merk. Eenvoudig te bedienen met een simpel handgebaar. Keukenmaxx vertelt jou graag de mogelijkheden en voordelen van Jansen & de Bont verlichting. Ontdek dit stijlvolle merk hier.

Het merk Jansen & de Bont

Keukenmaxx houdt van design en daar past het merk Jansen & de Bont perfect bij. Dit innovatieve merk houdt zich sinds 2014 bezig met het creëren van de nieuwste verlichtingsproducten. Design en functionaliteit staan bij dit merk centraal. Dit blijkt bijvoorbeeld ook uit de unieke bediening met ‘gesture control’. Door middel van handgebaren zet je de verlichting in de keuken aan en uit. Dit is ideaal wanneer je vuile handen of je handen vol hebt tijdens het koken.

Alle onderdelen worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor is er optimale controle over de kwaliteit van de producten. Naast een stijlvol en uniek product geniet je ook van milieuvriendelijke voordelen. De keukenverlichting van Jansen & de Bont is namelijk volledig recyclebaar en dankzij de geïntegreerde led-technologie ook erg energiezuinig. De stijlvolle verlichting van dit innovatieve merk is een prachtige toevoeging aan iedere keuken.

Het uitgebreide assortiment

Jansen & de Bont beschikt over een drietal lichtobjecten en biedt daarmee een stijlvolle oplossing voor iedere keuken. Of dit nu aan de wand is (WALL), boven de bar of eettafel (PENDANT) of ingebouwd in een stijlvolle planchet (SHELF), alles is mogelijk! Wil je graag een mooie eenheid creëren in jouw keuken? Combineer dan de verschillende producten van Jansen & de Bont met elkaar. Alle producten hebben een consequent doorgevoerde strakke vormgeving en herkenbare stijlelementen die zorgen voor een mooi geheel in de ruimte.

WALL

Wil je meer licht in de keuken tijdens het koken? De Wall verlichting is dan een perfecte keuze. Deze wandverlichting voor in de keuken zet je uit met een simpel handgebaar. Ook kies je eenvoudig de gewenste lichtsetting; fel naar beneden wanneer je een maaltijd aan het bereiden bent of een sfeervolle kleur voor tijdens het eten. Gegarandeerd voor iedere situatie de ideale lichtsetting.

SHELF

De Shelf verlichting is stijlvol weggewerkt in een bovenkast of planchet. Dit creëert ruimtelijkheid en sfeer in de ruimte, maar zorgt ook voor voldoende licht tijdens het bereiden van de maaltijden. Het minimalistische ontwerp vormt hierdoor een mooi silhouet aan de muur.3

PENDANT

Ook boven de eettafel of bar is goede verlichting een fijne bijkomstigheid. Stel de Pendant verlichting helemaal in naar jouw wens. Stijlvol gedimd, een sfeervolle kleur of helder licht. Alles is mogelijk. Hiermee kun je dus voor iedere situatie de bijpassende verlichtingssfeer creëren. Met een simpel handgebaar zet je het design licht aan en uit, stel je de gewenste kleur en sterkte in en schijn je de verlichting naar boven of beneden. 

Kom langs in de winkel voor een uitgebreid advies

Is de Jansen & de Bont verlichting iets voor jou en wil je de mogelijkheden bekijken? Of heb je vragen over dit merk? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in een van onze keukenwinkels bij jou in de buurt. Onze keukenspecialisten laten je graag alle mogelijkheden zien en geven je passend, vrijblijvend advies. Bovendien kun je in de showroom inspiratie opdoen en zien hoe de verschillende verlichtingen invloed hebben op de uitstraling in de ruimte.

Terug
Sluiten