Keramiek past bij iedere stijl van leven

Keramiek in de keuken zorgt voor een chique en stijlvolle uitstraling. Het materiaal is bovendien ideaal voor intensief gebruik. Naast keramieken werkbladen biedt Keukenmaxx nu ook keramieken keukenkasten aan van designmerk next125. Je leest er alles over in deze blog.

Keramieken keukenfronten

Keramiek past perfect bij elke levensstijl. Houd jij van koken en zie jij de keuken als een echte leefplek? Dan is keramiek ideaal voor jouw keuken. Het materiaal is namelijk hygiënisch, krasvast en ongevoelig voor hitte. Jarenlang wordt keramiek al gebruikt als werkblad in de keuken, nu is keramiek bij Keukenmaxx ook verkrijgbaar in de vorm van keukenfronten. Door naast het werkblad ook te kiezen voor keramieken keukenkastjes, creëer je een prachtig geheel. Het lijkt door het zware materiaal alsof jouw keuken uit één stuk bestaat, wat zorgt voor een chique uitstraling. Next125 biedt verschillende kleuren keramieken keukenkasten aan, waardoor er altijd een perfect aansluit op jouw wensen.

NX 950 C2755

Keramiek marmer bianco

NX 950 C2075

Keramiek beton grijs

NX 950 C2055

Grafiet

NX 950 C2765

Keramiek marmer grigio

NX 950 C2775

Keramiek marmer nero

Keramieken keukens van next125

We zetten drie keramieken keukens van next125 met hun unieke eigenschappen kort op een rijtje.

NX 960
De NX960 is voorzien van een exclusief en hoogwaardig design. Het zwarte imitatiemarmer in combinatie met het warme hout zorgt voor een mondaine sfeer. Het losse eiland van deze keuken creëert naast een unieke blikvanger een echte leefkeuken.  

NX950 Marmer imitatie
Deze keuken is voorzien van prachtige, keramieken keukenfronten. De hoge, donkere kasten trekken meteen de aandacht naar zich toe. De frame Rack regalen zijn een bijzonder stijlvolle toevoeging aan deze keuken en bieden de perfecte gelegenheid om wat groen toe te voegen aan jouw keuken middels plantjes.

NX950 Beton imitatie
Het bijzondere lijnenspel in de NX950 zorgt voor een aantrekkelijke aanblik. De keramieken keukenfronten met een betonlook zorgen voor een bijzondere eenheid. Deze keuken lijkt uit één stuk te zijn gehouwen, wat een massief en tegelijkertijd sfeervol geheel creëert.

Kom de keukens met eigen ogen bewonderen

Ben je geïnteresseerd in één van de next125 keukens? Bekijk dan hier de complete keukencollectie van dit merk. Wanneer je de keukens in levende lijve wilt bewonderen, kun je een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij laten je met plezier alle mogelijkheden zien en voorzien je van vrijblijvend advies.

Terug
Sluiten