Kerst begint in de keuken

De kerst staat weer om de hoek. Een tijd van samenzijn, lekker eten en een warme sfeer in huis. Deze gezellige kerstsfeer begint in je keuken. Van uitgebreid koken tot heerlijk samen tafelen en cadeaus uitpakken. Tijdens de kerst breng je veel tijd door in de keuken. Een sfeervolle aankleding helpt dan om helemaal in de kerststemming te komen. In deze blog voorzien we je van enkele tips om jouw keuken klaar te stomen voor de kerst.

Gezellige kerstkleuren

Haal eenvoudig de kerst in jouw keuken door het toevoegen van kleur. Rood, groen en goud zijn klassieke kerstkleuren die direct voor dat warme kerstgevoel zorgen. De kleuren zijn subtiel te verwerken in de keuken, bijvoorbeeld in het tafelkleed, kandelaars met kaarsen, rode kerstbesjes, kersttakken, serviesgoed en bestek. Met een aantal kleine toevoegingen of aanpassingen zorg je eenvoudig voor een echte kerstuitstraling.

Het kerstdiner

Ga jij dit jaar een kerstdiner verzorgen voor je gezin, familie of vrienden? Een geslaagd kerstdiner begint bij een gezellig aangeklede tafel. Denk aan een mooie tafelloper, tafelkleed of sierlijke placemats. Versier de tafel met lichtjes, kaarsen, groene takjes of kerstballen. Wil je graag de rust bewaren? Kies er dan voor maximaal twee kleurtinten terug te laten komen, bijvoorbeeld rood en goud of wit en zilver. Als finishing touch kun je een geprinte variant van het menu oprollen, voorzien van een mooi strikje en op ieder bord neerleggen.

Kerstcadeaus voor in de keuken

Bij kerst horen natuurlijk kerstcadeautjes. Heb je nog wat inspiratie nodig voor een kerstcadeau? Denk dan eens aan een cadeau voor in de keuken. Omdat kerst zo in het teken staat van koken en lekker eten past een cadeau voor in de keuken goed bij de gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan goud- of bronskleurig bestek, sierlijk serviesgoed, praktische potten en pannen. Of kijk eens naar apparatuur, zoals een mixer, blender, waterkoker, citruspers, keukenweegschaal, broodrooster of koffiezetapparaat. Er zijn genoeg leuke cadeaus voor in de keuken te vinden.

Maak een afspraak in de winkel

Wil je meer tips om jouw keuken klaar te stomen voor de kerst? Onze deskundige adviseurs helpen je hier graag mee verder. Maak een afspraak in een vestiging bij jou in de buurt. Samen bespreken we jouw keukenwensen en voorzien we je vrijblijvend van een persoonlijk advies.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Terug
Sluiten