Keuken met pit

Al eens gehoord van PITT cooking? Een nieuwkomer in keukenland, die techniek en design op unieke wijze combineert. Mooi voor het oog, gemakkelijk in gebruik en helemaal zelf vorm te geven!

Hoewel ‘conventionele’ kookplaten door de jaren heen steeds mooier worden, zijn er altijd manieren waarop het óók – en nóg mooier – kan. PITT cooking is daarvan het nieuwste bewijs. Met PITT cooking heb je geen gasfornuis of speciale kookplaat nodig, omdat de kookpitten ín het werkblad zijn geïntegreerd. Wel even wennen; voor je gevoel staan je potten en pannen gewoon nog op je keukenblad.

Ontwerp je eigen kookplek
PITT cooking is mogelijk in elke keuken en toepasbaar in elk materiaal werkblad. Dankzij de minimale randjes en hoekjes is schoonhouden bovendien eenvoudiger dan welk ander fornuis dan ook. Maar het meest bijzondere aspect van PITT cooking is dat de opstelling en het soort branders op je keukenblad naar eigen wens is in te vullen. Hoeveel pitten heb je nodig? En wordt het een grote wokbrander, een minibrander of toch allebei? Met Pitt cooking ben je zelf de ontwerper van je eigen fornuis. Een droom voor thuiskoks!

Met eigen ogen zien hoe Pitt cooking werkt en eruit ziet? Bezoek één van onze showrooms!

Terug
Sluiten