Keukenmaxx in Hoofddorp: meet the team

Komt u naar Keukenmaxx voor een nieuwe keuken, dan bent u verzekerd van een deskundig advies op maat van onze professionals. Laat u inspireren en ontdek welke keukenstijl bij u past in onze ruim opgezette showrooms. Onze medewerkers doen er alles aan om uw wensen te vertalen naar een droomkeuken. Hierbij draait het om ‘your life, your style, your kitchen’, want uw keuken is een weerspiegeling van uw leven en persoonlijke stijl. Zo ontwerpen we voor u een keuken die perfect bij u past. Wilt u weten wie de professionals zijn die u helpen met uw droomkeuken? We stellen u graag voor aan het Keukenmaxx team van Hoofddorp.

John Ladan - Vestigingsmanager

Als vestigingsmanager van Keukenmaxx Hoofddorp zorgt John er al jaren voor dat de klanten van een goed en gedegen advies worden voorzien. Zijn favoriete keukenmerk is Next125 en zijn droomkeuken heeft een stoer design, veel werkruimte en veel apparatuur. 

Martijn van Leeuwen

Al sinds 2000 adviseert Martijn met veel passie klanten in de Keukenmaxx vestiging Hoofddorp. Een SieMatic keuken is zijn absolute favoriet, omdat maatwerk hem erg aanspreekt. Zijn voorkeur gaat daarbij uit naar een keuken met kookeiland, om gezellig met vrienden en familie tijd door te brengen.

Danielle Poots

Danielle komt uit Hoofddorp, waar ze sinds 2008 als adviseur werkt bij Keukenmaxx. Ze helpt klanten graag met het kiezen en ontwerpen van een keuken. Haar favoriete keukenmerk is SieMatic door het unieke design en de eindeloze mogelijkheden. Toch is ze ook heel blij met haar moderne Next125 keuken in het steengrijs, die ze een paar jaar geleden heeft aangeschaft.
 

Remco Selier

Sinds september 2017 werk Remco bij Keukenmaxx Hoofddorp, maar hij is al langer werkzaam in de keukenbranche. Het merk SieMatic is zijn favoriet en hij ziet zijn droomkeuken al helemaal voor zich: een grote kastenwand van een lichte kleur houtsoort met een groot eiland in donkere houtsoort en een 8 cm dik donker gekleurd marmeren blad.

Dennis van der Weck

Al sinds zijn negentiende werkt Dennis in het keukenvak en sinds 2010 met veel plezier in de Keukenmaxx vestiging Hoofddorp. Tussendoor is hij een aantal keer het avontuur aangegaan en naar het buitenland vertrokken om daar keukens te verkopen. Zijn favoriete keukenmerk is Next125 dankzij de vooruitstrevende ontwerpen en hoogkwalitatieve keukens. Een minimalistische keuken met niet te veel poespas heeft zijn voorkeur, hoewel hij een combinatie van kleuren wel mooi vindt. 

Marc van der Veen

Na 15 jaar zette Marc een punt achter zijn carrière als sommelier. Inmiddels werkt hij met veel plezier bij Keukenmaxx in Hoofddorp. Zijn passie is Nederland met elke keuken weer een stukje mooier maken. De SieMatic Pure collectie past het beste bij hem: elegante meubels die verfijning en warmte uitstralen.
 

Rachel Hageman

Rachel werkt sinds 2016 als gastvrouw bij Keukenmaxx in Hoofddorp, waar ze met veel plezier klanten te woord staat. Haar favoriete keukenmerk is bij uitstek SieMatic en dan specifiek de Urban collectie. Ze houdt van een stoere uitstraling en daar horen een betonnen werkblad en pitt cooking voor haar bij.

Germaine Loef

Sinds 2009 werkt Germaine bij de vestiging van Keukenmaxx in Hoofddorp. Ze houdt het meest van moderne, strakke keukens. Het moderne XX Line is dan ook haar favoriete merk. Haar droomkeuken is ruim en heeft een minimalistische uitstraling, met als eyecatcher een vrijstaand fornuis en afzuigunit van Lancelotti.

Maak een afspraak

Onze medewerkers van Keukenmaxx in Hoofddorp helpen u graag bij het kiezen van de keuken die aansluit bij uw wensen. Maak een afspraak bij deze vestiging of een showroom bij u in de buurt en laat u adviseren en inspireren!

Terug
Sluiten