Direct naar content

De mooiste keukentrends van 2023

Van Basic Nordic tot Classy Vintage

Onze keukendesigners zoeken de mooiste trends voor jou vanuit de hele wereld. Wat gaan we terug gaan zien in 2023? Zachte kleuren en de natuur spelen een grote rol in de nieuwste keukentrends. En ook het gedurfde vintage interieur vertaalt zich door naar de keuken.

Basic Nordic: een ingetogen design

Doordacht en onopvallend: Scandinavisch design zien we al een hele tijd terug in interieurs. Deze stijl laat zien dat mooi, toegankelijk design het leven kan verbeteren. Met de trend Basic Nordic nemen dat laatste als uitgangspunt. Door te kiezen voor eentonige kleuren en materialen en basic vormen creëer je een keuken met een ingetogen uitstraling, maar vormt het samen met jouw interieur een zeer stijlvol geheel. 

Classy Vintage: terug naar de 20’s

Een favoriet van onze designers. In de jaren 20 ontwikkelde de vrouwenmode zich van keurig naar classy. Ook in met keukens kantelt de balans tussen praktisch en gedurfd. Met de trend Classy Vintage haal jij zo’n stijlvolle eyecatcher in huis. Diepwarme kleuren combineer je met opvallende materialen en accessoires. En met een chique print maak jij een knipoog naar de prachtige art deco interieurstijl.

Natural Rustic: het moderne landelijk

Het gevoel van warmte en de ideale sfeer voor je ochtendmoment. Natural Rustic is de nieuwste trend als je van een landelijke en moderne uitstraling houdt. Deze trend kenmerkt zich door een ruime keukenopstelling, grove materialen en lichte, warme kleuren. Onze eigen keukencollectie ‘New Classixx’ bevat een ruime keuze uit deze tijdloze designklassiekers.

Perfect Earth: zachte tinten uit de natuur

Dé harmonieuze kleur die alles met elkaar verbindt. Met de trend Perfect Earth kijken we naar de kleuren die de natuur ons geeft. Zo ontstaan de mooiste tinten die je zelf niet kan bedenken. In Japandi interieurs zien we dat al veel terug en nu ook in keukens. De lichte aardetinten zijn de ideale basis om een persoonlijke touch te geven aan jouw keuken

Botanic Life: groen en duurzaam

Hoewel duurzaamheid al lang geen lifestyle meer is – en juist steeds meer een must – waarderen we tegenwoordig de groene natuur meer dan ooit. De trend Botanic Life staat in het teken van gezond leven, het is een weerspiegeling van dat wat we nu belangrijk vinden. Deze keukens geven dan ook alle ruimte aan gezond leven en koken en zijn gemaakt van pure en duurzame materialen.

Bij Keukenmaxx sluiten onze keukens aan op jouw lifestyle en creëren onze designers keukens met stijl. Benieuwd hoe we dat doen? Vraag gratis ons lifestyle keukenmagazine aan met 80 pagina’s aan inspiratie.

Nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven van onze acties, aanbiedingen, keukentrends en ervaringen van klanten?