Breng sfeer in uw keuken met keukenverlichting

De keuken is in veel huishoudens de centrale plek waar gekookt, gegeten en bijgepraat wordt in een warme en gezellige sfeer. Die sfeer creëert u met heerlijke kookgeuren en de inrichting van uw keuken, maar vooral ook met uw keukenverlichting. Verlichting is natuurlijk nodig, want u wilt vermijden dat u in uw eigen schaduw de groente snijdt. Mooie spotjes die accentueren of decoratieve hanglampen maken het tot een sfeervolle verzamelplek. Bij Keukenmaxx geven we u graag inspiratietips mee om de sfeer in uw keuken te creëren waar u zich prettig bij voelt.

LED-inbouwspots: praktisch en sfeer gecombineerd

Met dimbare LED-inbouwspots in het plafond heeft u met een druk op de knop uw gehele keuken verlicht. Tegelijkertijd bepaalt u er de sfeer mee in uw keuken. Tijdens het koken bijvoorbeeld, is feller licht prettig, maar staat alles te pruttelen dan dimt u het licht voor een volledig verlichte maar gezellige ruimte. Daarnaast kunt u met kantelbare spotjes het werkblad optimaal verlichten, zodat u niet in uw eigen schaduw werkt. LED-inbouwspots zorgen voor een goede en sfeervolle basisverlichting.

Hanglampen: praktisch en decoratief

Heeft u een keukenblok of een eettafel in de keuken, dan zijn hanglampen mooie sfeerlampen en een elegante aanvulling op het interieur. Met bamboe- of rietlampen bijvoorbeeld krijgt uw keuken een warme uitstraling. Ook glazen lampen geven een mooie warme verlichting. Voor een speels effect hangt u lampen op verschillende hoogtes. Met hanglampen kunt u eindeloos variëren voor een mooie en sfeervolle keukenverlichting.

Onderbouwverlichting voor de accenten

Met onderbouwverlichting heeft u extra verlichting om te werken in de keuken, maar u kunt er ook mooie accenten mee aanbrengen. Deze keukenverlichting is verkrijgbaar in platte en compacte strips die u bijvoorbeeld onder de keukenkastjes kunt plaatsen. U creëert hiermee een prachtige afwisselende sfeerverlichting in uw keuken.

Inspiratie nodig?

Bent u op zoek naar nog meer inspiratie voor uw keukenverlichting? Bestel dan ons gratis magazine. Ook bent u van harte welkom in één van onze winkels waar onze adviseurs u graag helpen en meer vertellen over de verschillende mogelijkheden. 

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

Terug
Sluiten