KitchenAid bestaat 100 jaar

Het merk KitchenAid verkoopt innovatieve en stijlvolle keukenapparatuur en –accessoires. Dankzij de handige functies maakt deze apparatuur het bereiden van een maaltijd gemakkelijker en sneller. Net als bij Keukenmaxx staat bij KitchenAid stijl en leven centraal. Dit jaar bestaat KitchenAid 100 jaar en dat wordt gevierd.

De stijl van KitchenAid

Het merk KitchenAid gebruikt al 100 jaar hun passie als inspiratie. Het begon allemaal met Model H-5, een mixer/keukenrobot. Deze robot had verschillende functies, van snijden tot filteren. Naarmate de jaren verstreken, volgden er meer innovatie functies en kwam er steeds meer apparatuur bij, waaronder vaatwassers, koelkasten en diverse andere keukenapparaten en –accessoires. De producten van KitchenAid staan bekend om hun duurzaamheid en elegante vormgeving die elk keukeninterieur verrijken. De apparatuur is beschikbaar in verschillende kleuren en prijscategorieën, waardoor er voor elke wens een perfect passende keuze bij zit.

Limited edition

Speciaal ter ere van hun 100-jarige bestaan heeft KitchenAid twee limited edition apparaten gemaakt. Mixer/keukenrobot Limited Edition Heritage combineert functionaliteit met een prachtig design. Het apparaat is voorzien van een vintage logo en de klassieke kleur Misty Blue. De speciaal ontworpen sierstrip maakt deze keukenrobot uniek. Met dit apparaat zet jij binnen de kortste keren de heerlijkste gerechten op tafel. De Limited Edition magnetronoven is voorzien van een klassiek en stijlvol uiterlijk. Met de 5 professionele functies waarmee je kunt bakken, stomen en roosteren is deze magnetronoven een waardevolle toevoeging aan jouw keuken.

 

Like2Cook

Like2Cook, partner van Keukenmaxx, levert keukenapparatuur van KitchenAid voor particulieren. Dankzij Like2Cook kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld kwalitatief hoogwaardige mixers, blenders, broodroosters, koffiezetapparaten en nog veel meer. Laat je inspireren door ons KitchenAid assortiment en beleef meer plezier aan het koken dankzij hun bijzondere apparatuur.

Bestel ons gratis keukenmagazine

Heb jij behoefte aan meer inspiratie op het gebied van keukens? Bekijk onze pagina vol diverse keukenstijlen of bestel het gratis keukenmagazine, dat de verschillende mogelijkheden op het gebied van keukens en keukenapparatuur laat zien. Voor meer informatie over KitchenAid apparatuur staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar.

Terug
Sluiten