Kookveldafzuiging: weg met kookluchtjes!

Wilt  dat uw kookluchtjes worden afgezogen zonder die grote afzuigkap boven uw fornuis? Dat kan! Tegenwoordig zijn er veel gerenommeerde merken die innovatieve manieren hebben ontwikkeld om de vervelende kookluchtjes af te zuigen via het keukenwerkblad. In dit blog bespreken we de kookveldafzuiging van verschillende merken zoals Novy, Siemens, Bosch en Neff. Lees verder en laat u inspireren.

Wat is kookveldafzuiging?

Kookveldafzuiging, ook wel werkbladafzuiging genoemd,  is een afzuigsysteem dat volledig in het kookveld of keukenwerkblad is geïntegreerd. Hierbij worden de kookdampen dus niet van bovenaf afgezogen maar vanuit het werkblad naar onderen. Heeft u een kookeiland of een andere keukenopstelling waarbij een traditionele afzuigkap niet mooi staat, dan is kookveldafzuiging ideale oplossing.

Kookveldafzuiging van verschillende merken

Novy: stil en efficient

Novy heeft twee slimme systemen. De One is een ontwerp waarbij de afzuiging helemaal wegvalt in de kookplaat en u de ventilatietoren alleen ziet wanneer die omhoog komt. Daarnaast biedt Novy het  Up_Side model, dat werkt op twee niveaus: op kookveldhoogte en uitgetrokken naar boven toe. Handig als je bijvoorbeeld hoge spaghetti staat te koken in een hoge pan.

Siemens: elegant en onopvallend

Het design van  de kookveldafzuiging van Siemens is elegant en onopvallend. Hierdoor gaat de afzuiging helemaal op in het interieur van je keuken. Ook bij Siemens heb je de keuze tussen een inductiekookplaat met een geïntegreerde afzuiging of een losse afzuigmodule die je naast de kookplaat of tussen twee kookplaten in plaatst. Dit laatste heeft als voordeel dat je zelf de kookplaten kunt kiezen.

Bosch: stil en krachtig

De afzuiging van Bosch is bijzonder stil en krachtig. Daarnaast hebben de verschillende modellen veel praktische functies. De inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigmodule heeft bijvoorbeeld een PerfectAir sensor. Dit is een automatische bediening van het afzuigvermogen afhankelijk van de hoeveelheid damp met een minimaal geluidsniveau.

Neff: flexibel en ruimtebesparend

Het systeem van Neff biedt maximale flexibiliteit. Dankzij verschillende combinaties met domino kookplaten en inductiekookplaten, heeft u meerdere mogelijkheden waar u de kookveldafzuiging wilt plaatsen. Daarnaast is het buizensysteem van de afzuiging slim geïnstalleerd zodat u meer ruimte overhoudt voor keukenlades.

Kom naar onze winkel!

Wilt u meer informatie over kookveldafzuiging of over de verschillende merken? Kom dan naar de winkel. Onze adviseurs vertellen u graag meer. In onze winkels geven wij bovendien demonstraties van de kookveldafzuiging. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe de kookveldafzuigsystemen van de verschillende merken werken.

Meer weten? Bestel ons gratis magazine of kom naar de winkel

Wilt u uw keuken van een kookveldafzuiging voorzien? Bestel dan ons gratis magazine en bekijk de mogelijkheden die Keukenmaxx te bieden heeft. U bent ook van harte welkom in één van onze winkels waar onze adviseurs u graag meer vertellen over dit innovatieve product.

Terug
Sluiten