Trend op het gebied van keukens: krijtbordverf

Krijtbordverf in de keuken is een trend die al een tijdje speelt en nog lang niet van het toneel verschijnt. De verf geeft een stoere, unieke uitstraling en is een leuke manier om te communiceren met je medebewoners. Ben jij benieuwd naar de verschillende toepassingen van krijtbordverf? Lees dan snel verder.

Een muur met krijtbordverf

Wanneer je jouw nieuwe keuken gaat inrichten of behoefte hebt aan wat nieuws, is het een origineel en trendy idee om een van je muren te voorzien van krijtbordverf. Een krijtbordverfmuur geeft niet alleen een stijlvol en stoer effect aan je keuken, het is ook nog eens enorm handig. Het is ideaal om bijvoorbeeld je boodschappen, agenda of een leuk berichtje voor je huisgenoot op te krijten. Daarnaast kunnen jij of je kinderen er compleet je creativiteit op loslaten en zo vaak als jullie willen een nieuw kunstwerk maken op de muur. Met een muur van krijtbordverf voelt het daarnaast net of jij in je favoriete koffie- of eettentje zit, waar alle heerlijke koffiesmaken of menu’s ook door middel van krijt zijn aangegeven. Ben jij nog op zoek naar een betaalbare, topdesign keuken waaraan je een krijtbord muur kan toevoegen? Bekijk dan ook eens de trendy XX-line keukens.

Subtiele toevoeging van krijtbordverf

Vind jij een hele muur voorzien van krijtbordverf een brug te ver? Dan zijn er nog voldoende alternatieven om krijtbordverf toe te voegen aan jouw keukeninterieur die wat minder ingrijpend zijn. Zo zijn met krijtbordverf beschilderde potten ook een leuk idee om bijvoorbeeld verschillende kruidenplantjes of mooie bloemen in kwijt te kunnen. Je kunt ook één kastdeur in je keuken voorzien van krijtbordverf, zodat je toch een trendy en handige plek hebt om bijvoorbeeld een boodschappenlijstje of kalender op kwijt te kunnen. Je eettafel of tafelloper voorzien van een krijtbord laagje is ook een originele manier om je interieur te pimpen. Voor een hele kleine toevoeging van krijtbordverf kun je zelfs het onderste gedeelte van je borrelplank verven, zodat je daar altijd op kan schrijven wat voor heerlijkheden er op de plank liggen. Daarnaast hoeft het gebruik van krijtbordverf zich ook niet te beperken tot in de keuken: denk bijvoorbeeld aan een hoofdbord voor je bed met krijtverf.

Hulp of inspiratie nodig?

De mogelijkheden met krijtbordverf zijn eindeloos en zijn toepasbaar bij elke keukenstijl. Kun jij wel wat hulp of inspiratie gebruiken bij het inrichten of pimpen van jouw (nieuwe) keuken? Maak dan een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Terug
Sluiten