Wat voor thuiskok je ook bent; het fornuis is één van de meest belangrijke onderdelen van je keuken. Nog op zoek naar een goede match? Met Lancellotti haal je naast klasse en kwaliteit, ook een echte eyecatcher in huis.

Nadat je tientallen keuzes in kleur, materiaal en opstelling in de zoektocht naar je perfecte keuken hebt gemaakt, biedt de volgende categorie zich aan: apparatuur! En ook binnen die categorie zijn weer talloze keuzes te maken, van functionaliteit tot merk en uitstraling. Het keuzeproces op het onderdeel ‘fornuizen’ begint met één hamvraag: ingebouwd of vrijstaand? Een keuze die, als het aan Lancellotti ligt, snel gemaakt is.

Italiaanse klasse
In 1922 startte Angelo Po in Italië met de productie van kookapparaten voor bedrijven en restaurants; in 1935 produceerde hij het eerste brede en vrijstaande gasfornuis. Zo’n tachtig jaar later heeft Lancellotti een ruime collectie vrijstaande fornuizen in haar assortiment, die bekend staan om hun robuustheid, kwaliteit en technische raffinement. Met een breedte van maar liefst 90 cm. vormen ze in iedere keuken bovendien een regelrechte blikvanger.

Functioneel
Een ‘echte Lancellotti’ is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen (Adagio of Maestro), verschillende kleuren (waaronder de stijlvolle matte kleuren van het Franse pannenmerk Le Creuset) en uit te rusten met diverse accessoires zoals metalen designpoten, een ronde elektrische klok of gietijzeren pannendragers. En dat ook vrijstaande fornuizen kunnen beschikken over de mogelijkheden van nu, bewijst de roestvrijstalen Maestro oven die is voorzien van een moderne combi-steam functie. De combi-steam van Lancellotti houdt 100% vochtigheid in de lucht, waardoor gerechten lekkerder gaar worden, en doet dat nog snel ook.

Wil je meer weten over de fornuizen van Lancellotti? Onze keukenadviseurs informeren je graag. Maak eenvoudig een afspraak in een van onze showrooms

Terug
Sluiten