Keukenmaxx in Etten-Leur: meet the team

Ons team van medewerkers bestaat uit deskundige adviseurs en keukenexperts die er alles aan doen om u te helpen bij het vinden van uw droomkeuken. “Your life, your style, your kitchen” is het motto bij deze zoektocht. Immers zien wij uw keuken als een weerspiegeling van uw leven en persoonlijk stijl. Onze medewerkers in Etten-Leur denken graag mee over alle stijl-, materiaal- en kleurkeuzes voor uw nieuwe keuken. In deze blog maakt u kennis met het Keukenmaxx team van Etten-Leur.

Raymon Smithuis – Vestigingsmanager

Raymon woont samen met zijn vrouw en twee zoons in het Zuid-Hollandse Pijnacker. Al sinds 2007 reist hij naar het Brabantse Etten-Leur, waar hij met veel passie en plezier werkt als vestigingsmanager bij Keukenmaxx. Zijn favoriete keukenmerk is XX Line, vanwege de vernieuwende en verfrissende stijl. Hij houdt dan ook het meest van greeploze, witte hoogglans keukens, maar ook massieve, houten keukens ziet hij graag.

Freek van Woerkom

Freek is woonachtig in Dordrecht, samen met zijn vrouw en twee kinderen. Sinds 2017 werkt hij als adviseur bij Keukenmaxx. In die tijd is hij al veel favoriete keukens tegengekomen, maar de keukens van Next125 springen er voor hem uit. Zijn droomkeuken is een strakke, moderne eilandkeuken met een donkergrijs front, een robuust blad, moderne apparatuur en een kastenwand.

Erik Jansen

Erik woon in Den-Bosch en werkt sinds januari 2018 bij Keukenmaxx. Deze eerste ervaring in de keukenwereld bevalt hem goed. Momenteel is hij de verschillende keukenmerken nog volop aan het ontdekken en heeft hij nog geen ultieme favoriet. Qua ontwerp houdt hij van robuust met strakke belijningen en Scandinavische invloeden. Bovendien vindt hij dat sterrengerechten moeiteloos gemaakt moeten kunnen worden in zijn droomkeuken.

Jamila Al Massati

Jamili woont samen met haar partner en zoontje in Gorinchem. Al sinds 2007 werkt ze met passie en plezier bij Keukenmaxx in Etten-Leur. De keukens van Next125 vindt ze het mooist. Haar favoriete keuken omschrijft ze als een strakke, greeploze keuken in wit hoogglans, met een dun grijs werkblad.

Maak een afspraak

Onze medewerkers van Keukenmaxx in Etten-Leur helpen u graag bij het vertalen van uw wensen naar uw droomkeuken. Maak een afspraak bij deze vestiging of een showroom bij u in de buurt en laat u adviseren en inspireren!

Terug
Sluiten