4 voorbeelden van natuurlijke materialen in uw keuken

Natuurlijke materialen in de keuken zijn helemaal in. Ze zorgen niet alleen voor een tijdloze uitstraling, maar bevorderen ook de warme sfeer in uw keuken. Omdat er veel meer mogelijkheden zijn dan vaak gedacht wordt, geven we u in dit blog vier concrete tips. Lees dus snel verder en ontdek waarmee u uw keuken een warme en natuurlijke uitstraling geeft.

  1. Stenen muur: Een stenen muur geeft een stoere en robuuste uitstraling aan uw keuken. Dit is niet alleen mooi in een industriële keuken, maar geeft ook een mooi contrast bij de moderne keukenstijl.
  2. Houten kastenwand: Beschikt u over een grote keuken? Kies dan voor een open kastenwand waarmee uw keuken direct een levendige en warme uitstraling krijgt. Let er wel op dat dit type kast in een ruimtelijke keuken het best tot zijn recht komt. In een kleine keuken kan het een rommelig en verkleinend effect
  3. Granieten werkblad met houten bar: Het granieten werkblad en de robuuste houten bar vormen een perfecte combinatie. De keuken heeft een strakke en moderne uitstraling, maar door de prachtige houten planken​​​​ wordt dit op een subtiele wijze doorbroken. De bar nodigt uit om aan plaats te nemen en geeft het geheel bovendien een natuurlijke look.
  4. Houten balk op keukeneiland: Bij deze moderne hoogglans keuken is de strakke houten balk op het keukeneiland een ware toevoeging. Door het strakke design past de houten balk helemaal bij de uitstraling van de keuken. Daarnaast is het een goede aanvulling op de witte, koele sfeer die in deze keuken heerst. 

Bestel ons gratis magazine

U ziet: mogelijkheden genoeg wat betreft het gebruik van natuurlijke materialen in uw keuken. Wilt u meer inspiratie opdoen? Bestel dan nu ons gratis magazine dat vol staat met allerlei trends, tips en voorbeelden.

Terug
Sluiten