next125: Hét merk voor design keukens

next125 is ontstaan met als doel om duurzame design keukens te ontwerpen voor een aangename prijs. Duurzaamheid, ergonomie en esthetiek staan bij next125 hoog in het vaandel. Dit resulteert in prachtige, functionele design keukens gekenmerkt door luxe. Houdt u van design? Kies dan voor één van onze exclusieve next125 keukens. In dit blog vertellen we u wat dit merk zo bijzonder maakt!

Duitse kwaliteit

next125 is een Duits keukenmerk dat u verzekert van ultieme kookbelevingen. Dit kan alleen wanneer er gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige materialen en innovatieve productieprocessen. Tijdens deze productieprocessen wordt er daarom op alle gebieden verantwoordelijk omgegaan met het milieu. De hoge kwaliteitsstandaard in combinatie met duurzaamheid maakt dat u met een keuken van next125 verzekerd bent van een degelijke keuken die jarenlang de perfecte plek biedt om de heerlijkste gerechten klaar te maken.

Design keukens

In de keukens van next125 is alles tot in de puntjes uitgedacht. En dat is precies waar design keukens om bekend staan, want iedere design keuken vormt altijd een perfect geheel. Samen met de moderne, innovatieve technieken en de nieuwste materialen maakt dit dat design keukens een bijzonder prettige kookomgeving zijn. Bovendien worden de keukens op maat gemaakt, zodat ze perfect passen in de ruimte bij u thuis en daarnaast ook volledig aansluiten op uw persoonlijke wensen.

Ontdek next125 bij Keukenmaxx

Wilt u meer weten over ons exclusieve keukenmerk next125? Bekijk hier onze collectie of kom dan langs in één van onze winkels waar u de collectie met eigen ogen kunt bewonderen. Uiteraard staan onze adviseurs klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, next125, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

next125

next125 keukens

De exclusieve next125 collectie verenigt functionaliteit met design en combineert ergonomie met esthetiek. De talloze moderne mogelijkheden zorgen ervoor dat uw keuken haar tijd ruim vooruit is.

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Terug
Sluiten