De nieuwste series kranen van Grohe brengen kleur in de keuken

Bent u op zoek naar een nieuwe keukenkraan? Bekijk dan de nieuwe series kranen van Grohe. De series Essence New en Concetto combineren de hoge kwaliteit en geavanceerde technologie die u gewend bent van Grohe met een onderscheidend design en eigentijdse vormgeving. Wanneer u een mooie blikvanger in de keuken wilt, dan zijn deze kranen een echte aanrader. Wilt u meer weten? Keukenmaxx heeft de belangrijkste informatie over deze Grohe kranen op een rijtje gezet.

Grohe Essence New

Het leukste aan de serie Essence New? De kleuren! Zowel de Essence New keukenmengkraan als de Essence professional zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. De keukenmengkraan is beschikbaar in mooie, rustige tinten met namen als Cool Sunrise en Sunset Rise. Heeft u echter altijd al een oranje of paarse kraan gewild? Dan is de Essence Professional echt iets voor u. Bij deze kraan kunt u namelijk zelf de kleur van de uittrekslang kiezen. Zo kunt u uw kraan aanpassen aan uw eigen smaak.

Grohe Concetto

Wilt u liever een wat neutralere kraan? De Grohe Concetto serie bestaat uit kranen met een stijlvol minimalistisch en ergonomische vormgeving. U hebt de keuze uit kranen met een gebogen ronde uitloop waarbij u makkelijk hoge pannen kunt vullen of lage kranen met een halfhoge rechte uitloop. De Grohe Concetto is verkrijgbaar met uittrekbare mousseur en door de SilkMove® technologie van Grohe kunt u met één vinger de temperatuur en de waterstroom regelen

De technologie van Grohe

Net als eerdere series van Grohe zijn ook deze kranen voorzien van de superieure technologie van Grohe. Zo zijn alle kranen voorzien van een snelmontagesysteem met handleiding waardoor u zelf gemakkelijk de kraan kunt installeren. Daarnaast zijn de kranen eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame StarLight® chroomlaag en de unieke krasbestendige laag SuperSteel waarmee de kranen worden afgewerkt.

Kom naar de winkel

Wilt u meer informatie over de nieuwe lijnen Essence New of Concetto van Grohe? Of wilt u de kranen met eigen ogen zien? Kom dan naar de winkel. Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen.

Terug
Sluiten