SieMatic PURE: tijdloze elegantie

Blijf trouw aan jezelf. Wees authentiek, eigen en puur. Straal dat uit! Laat zien wie je bent. De keuken is allang geen sobere plek meer voor noeste arbeid. Het is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Met SieMatic PURE maak je een statement: dit ben ík!

Greeploos
Terug naar 1960. Het jaar dat SieMatic de eerste greeploze keuken ter wereld presenteerde. Dit ontwerp was zo vernieuwend dat van een keukenrevolutie werd gesproken. De eerste greeploze keuken is en blijft een voorbeeld voor nieuw minimalistisch en puristisch keukendesign én dus ook voor SieMatic PURE.

Weldadige rust
Bij SieMatic draait het om individueel maatwerk: een keuken die past bij jouw manier van leven. SieMatic PURE staat voor weldadige rust. Less is more. De functies van de keuken zijn subtiel geïntegreerd in het design. De vormen zijn royaal en de kleuren met gevoel gekozen. Ook van binnen klopt alles tot in detail. Achter elke lade en kast schuilt perfectie.

Creatieve mogelijkheden
SieMatic PURE combineert meesterlijk vakmanschap met de nieuwste technologie. Daarbovenop krijg je ook nog eens de kans je keuken volledig aan te passen aan jouw unieke wensen. Ontdek de schat aan creatieve mogelijkheden...

  • Kleur:een van de belangrijkste designelementen in het interieur is kleur. Het roept stemmingen en gevoelens op en brengt harmonie. Het SieMatic Color System biedt allerlei aantrekkelijke kleuren, in mat en glanzend. 

  • Materiaal: bij SieMaticPURE horen pure materialen, zoals fijn porselein, hoogwaardig aluminium en duurzaam hout. Wat denk je bijvoorbeeld van edel kastanjehout dat door middel van roken wordt gekleurd? SieMatic beschikt over de gave om extravagant materiaal geschikt te maken voor intensief gebruik in de keuken. 

  • Spannende extra's: droomkeukens bestaan uit spannende extra's. Verander bijvoorbeeld een muur of nis in een blikvanger met een legbord met verlichting. Of creëer een vloeiende overgang tussen keuken en living met het FloatingSpaces paneelwandsysteem.

Onbegrensde mogelijkheden
Vooruitstrevende functionaliteit, duurzaam design, tijdloze elegantie, meesterlijk vakmanschap en onbegrensde mogelijkheden. Laat je verrassen door de keuken- en interieurdesignconcepten van SieMatic PURE:

  • MultiMatic Aluminium | Nergens is de ruimte zo kostbaar als in de keukenkasten. Dit flexibele interieursysteem laat zich naar behoefte en wens aanpassen en uitbreiden. Je creëert je eigen kastindeling en bespaart veel ruimte. 

  • SieMatic Interieuroplossingen | Kies het interieur dat bij je past. Ga bijvoorbeeld voor keukenladen- en kasten in licht oak, aluminium en porselein (een sublieme combinatie die al vaak in de prijzen is gevallen!) óf voor functioneel kunststof.

  • SieMatic Mediasysteem | De keuken is een leef- en genietplek, waar óók een goede portie entertainment bij hoort. Denk aan een audiosysteem, televisieaansluiting en oplaadstation voor je tablet en smartphone.

 

 

Terug
Sluiten