Haal het meest uit je keuken met de Quooker CUBE

In de moderne keuken draait alles om gemak, efficiëntie en duurzaamheid en daar speelt de Quooker CUBE perfect op in. Met deze innovatieve kraan geniet je niet alleen van kokend, warm en koud water, maar ook van bruisend en gekoeld water, allemaal uit één kraan! Bij Keukenmaxx zijn we altijd op zoek naar de nieuwste en meest praktische oplossingen voor jouw keuken. Lees snel verder en ontdek waarom de Quooker CUBE je keukenervaring naar een hoger niveau tilt.

Eindeloze mogelijkheden met één kraan

Met de Quooker CUBE in je keuken heb je de ultieme alles-in-één oplossing. Van een glas sprankelend bruiswater tot het maken van heerlijke limonades en cocktails, alles is binnen handbereik. Het enige wat je hoeft te doen is één keer aan de bedieningsknop draaien en je hebt direct toegang tot bruisend water. En als je wat langer draait, komt er gekoeld water uit de kraan. 

Geniet het hele jaar door

Of het nu hartje zomer is en je snakt naar een verfrissend glas bruiswater, of het winterseizoen aanbreekt en je zin hebt in een warme kop thee, de Quooker CUBE staat altijd voor je klaar. Met één CO2-cilinder kun je maar liefst 60 liter koud bruiswater tappen. Dat betekent dat je genoeg bruisend water hebt om te delen met je gezin, gasten of om jezelf te verwennen met je favoriete sprankelende drankjes, of het nu tijdens een feestje, gezellig diner of gewoon een ontspannen avondje thuis is.

Duurzaamheid staat voorop

Bij Keukenmaxx hechten we veel waarde aan duurzaamheid. De Quooker CUBE past perfect binnen dit plaatje. Niet alleen bespaar je tijd en ruimte door het gebruik van één kraan, maar je draagt ook bij aan het verminderen van plastic afval. Geen gedoe meer met plastic flessen, maar gewoon kraanwater omtoveren tot een sprankelend drankje. Bovendien is de CUBE zuinig in energieverbruik.

Ontdek de mogelijkheden bij Keukenmaxx

Ben je enthousiast geworden over de Quooker CUBE en wil je deze innovatieve toevoeging aan je keuken zelf ervaren? Kom dan langs bij een van onze Keukenmaxx showrooms! Of maak een afspraak. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om alles te vertellen over de voordelen van de Quooker CUBE.

Terug
Sluiten