Maak eenvoudig de lekkerste drankjes met de nieuwe Quooker CUBE

Met de Quooker CUBE heb jij voortaan elke soort water uit je kraan komen, met een enkele druk- of draai aan de knop. De Quooker kraan kon al kokend, warm en koud water tevoorschijn toveren en met de toevoeging van de CUBE is daar nu ook koel bruisend en gefilterd water bijgekomen. In een handomdraai maak jij dus binnenkort een heerlijke, frisse ijsthee met prik of een verse limonade.

Bruisend en gefilterd water

Als trendsetter loopt Keukenmaxx voorop op het gebied van keukenapparatuur, zo ook met de Quooker CUBE. Deze maakt het leven aangenamer en makkelijker door ervoor te zorgen dat jij binnen enkele seconden het water uit jouw kraan hebt stromen waar jij behoefte aan hebt. Of dit nu kokend water is om een verse muntthee van te laten trekken of bruisend water om verse ijsthee met prik van te maken. Dankzij de koolstoffilter van de CUBE worden smaak- en geurstoffen uit het water gefilterd. Daarom smaakt jouw frisse glas gefilterd water zo heerlijk vers. Je plaatst de CUBE onderin het keukenkastje naast het Quooker-reservoir.

Lekkere recepten om te maken met de Quooker CUBE

Kan jij niet wachten om met de Quooker CUBE de lekkerste drankjes op tafel te toveren? Keukenmaxx geeft je alvast het recept voor een lekkere limonade.

De basis van een goede limonade is (suiker)siroop, die je op smaak brengt met smaken naar jouw keuze. Zo kun je bijvoorbeeld aardbeien, frambozen, citroen, vlierbloesem of gember toevoegen aan je siroop.

  • Je gebruikt een deel kokend water van de Quooker kraan en eenzelfde deel suiker, bijvoorbeeld 200/200 gram en laat dit pruttelen in een pannetje. Ingrediënten als vlierbloesem, fruit en andere kruiden doe je er eventueel al bij, dit kan ook na het koken. Je laat de siroop vervolgens koken tot alle suiker is opgenomen. Hierna zeef je de siroop en bewaar je deze in bijvoorbeeld een glazen flesje. Voeg koel, gefilterd water van de Quooker CUBE naar smaak toe aan een beetje siroop en je hebt je eigen, zelfgemaakte glas heerlijke limonade.

Kom langs en bekijk de Quooker CUBE

De Quooker CUBE is vanaf nu leverbaar en te zien in de showrooms van Keukenmaxx. Maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs die je graag de CUBE en alles wat je daarmee kan doen, laat zien. Wil je nog meer inspiratie opdoen op het gebied van keukens? Bekijk dan hier de inspiratiepagina.  

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Terug
Sluiten