Quooker Flex Black: stijlvol design en multifunctioneel

De multifunctionele Quooker Flex kraan is tegenwoordig ook verkrijgbaar in een stoere, zwarte kleur. De kraan is voorzien van een flexibele, uittrekbare slang wat voor extra gemak zorgt en een kokendwaterkraan en mengkraan in één. Wil jij jouw keuken voorzien van een handige en zeer stijlvolle zwarte Quooker kraan? Lees dan in deze blog alles over deze fijne kraan.

De voordelen van een Quooker Flex kraan

Dat de zwarte Quooker Flex kraan een verrijking is voor elke keuken staat buiten kijf. Met deze kraan geniet je namelijk van vele voordelen. Zo komt er uit de Quooker Flex Black kraan koud, warm en 100 °C kokend water. Dit laatste is ideaal wanneer je bijvoorbeeld pasta of aardappelen wilt gaan koken of een lekkere kop thee wilt zetten.

Met de uittrekslang van de Quooker Flex Black kraan wordt afwassen een koud kunstje. Dankzij deze slang ben je namelijk enorm flexibel in je watergebruik: ideaal voor bijvoorbeeld het schoonmaken van grote pannen. Uit deze uittrekslang komt warm en koud water, maar nooit kokend water. Daardoor is je veiligheid geborgd en verbrand je je handen niet tijdens het afwassen.

Dankzij de dubbelwandige uitloop van de kraan wordt deze nooit te heet om vast te pakken, ook wanneer je wel kokend water uit je kraan laat komen. Wanneer je de Quooker CUBE aan het geheel toevoegt, geniet je van nog meer luxe. Met deze CUBE komt er namelijk ook nog eens koel, bruisend en gefilterd water uit je kraan. Hiermee geniet je van een heerlijk, koud glas water of maak je een lekkere limonade. Wil je meer weten over de bijzondere Quooker Flex kranen? Bekijk dan ook eens deze pagina.

De stoere en stijlvolle Quooker Flex Black uitvoering

De Quooker Flex Black kraan is, zoals de naam al zegt, voorzien van een prachtige, zwarte finish. Deze kleur zorgt voor een stoere en gewaagde uitstraling. Daarnaast contrasteert het mooi met andere materialen en kleuren maar vormt deze zwarte kraan ook een perfecte aanvulling op jouw donkere keuken. De Quooker Flex kraan heeft naast zijn multifunctionaliteit een bijzonder stijlvol design en daarom past deze kraan perfect in jouw (nieuwe) Keukenmaxx keuken, die ongetwijfeld ook voorzien is van een mooi en uniek design.

Dankzij de vormgeving en de stoere, zwarte kleur komt deze kraan goed tot zijn recht in diverse keukenstijlen. Hij vormt bijvoorbeeld een mooi contrast in een landelijke, houten keuken. Bij een moderne of industriële keuken is de zwarte Quooker Flex kraan de perfecte aanvulling. Ongeacht de keukenstijl die jij hebt en waar jij van houdt: de Quooker Flex Black is een fijne toevoeging aan elk keukeninterieur.

Maak een afspraak en bewonder de Quooker Flex Black met eigen ogen

Ben jij geïnteresseerd in de multifunctionele en zeer stijlvolle Quooker Flex Black kraan? Deze is vanaf nu verkrijgbaar bij Keukenmaxx. Maak direct een afspraak bij een van onze filialen om deze kraan te bekijken en zelf uit te testen. Heb jij nog vragen over deze bijzondere kraan? Dan staan onze adviseurs voor jou klaar om deze met plezier te beantwoorden en naar de mogelijkheden van jouw keuken te kijken. 

Terug
Sluiten