Quooker FLEX

HEET NIEUWS voor mensen die het nieuwste, mooiste en beste in de keuken wensen: Quooker introduceert de FLEX, de meest innovatieve en flexibele kokendwaterkraan ter wereld! Wij zijn impressed.

De Quooker FLEX is een hebbeding. Met name de soepele uittrekslang voor warm en koud water maakt 'm ontzettend flex. Met deze gadget lijkt het alsof je in een echte spoelkeuken staat. Het schoonspoelen van borden, wassen van slabladeren: je hebt er bijna geen werk meer aan.

Veilig
Leuk zo'n kokendwaterkraan, maar is het niet gevaarlijk voor kinderen? Nope, de FLEX is honderd procent veilig in gebruik. Dankzij de kokendwater-stop geeft de FLEX geen kokend water wanneer de slang is uitgetrokken. Ook de kindveilige bedieningsknop en dubbelwandige kraanuitloop (die daardoor niet heet wordt) gaan verbranding tegen. Bovendien kan een Quooker, in tegenstelling tot een waterkoker of pan, niet omvallen.

De Quooker is hot!
Een op de vijf huishoudens heeft inmiddels een Quooker.Iets om trots op te zijn, want de Quooker is een Nederlandse uitvinding. Wat maakt 'm zo hot?

De Quooker...
- levert direct koud, warm en kokend water uit één kraan: de kraan bevindt zich op het aanrecht, het reservoir in het kastje eronder.
- staat bekend om het smaakvolle water: in het reservoir bevindt zich een waterfilter.
- is energie- en waterbesparend: het systeem verbruikt vijftig procent minder energie dan een traditionele keukenboiler en is gewaardeerd met het energielabel A. Het reservoir verbruikt slechts 5 cent per dag en je tapt precies de hoeveelheid water die je nodig hebt.

FLEXtastisch!
De FLEX is de nieuwste innovatie van Quooker, uitgevoerd in een fris design: een ronde uitloop in twee finishes, chroom en roestvrijstaal. Quooker heeft ook allerlei mooie accessoires, zoals een fraaie ophangbeugel voor het reservoir, voor de perfecte finishing touch. FLEXtastisch! 

Meer informatie over de Quooker FLEX? Vraag het aan onze keukenadviseurs

Terug
Sluiten