Salone del Mobile

Dit jaar werd de 57e editie van Salone del Mobile georganiseerd. Op deze beurs, die beschouwd wordt als de grootste ter wereld, worden jaarlijks de nieuwste trends op het gebied van interieur gepresenteerd. Ook Keukenmaxx doet hier jaarlijks inspiratie op zodat de gehele keukencollectie voldoet aan de laatste ontwikkelingen. Door de trends te combineren met de lijfspreuk ‘Your Life, Your Style, Your Kitchen’ zorgt Keukenmaxx voor unieke, hedendaagse designs. In dit blog lichten wij twee opvallende trends voor u uit.

Disco fever

Deze trend klinkt als muziek in de oren. Dit feestelijke thema is gebaseerd op trends uit de jaren ’70 en ’90 en draait om kleur en bijzondere patronen. Glanzende en weerspiegelende materialen doen u op een subtiele manier denken aan een discobal. Dit thema staat geheel in het teken van dynamiek, kleur en vreugde. Houdt u van een vrolijke noot in uw keukendesign? Dan is deze trend u op het lijf geschreven.

Small-smart living

De small-smart living trend draait om efficiëntie. Ruimte wordt steeds schaarsers en daarom is het essentieel om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Dit geldt ook voor de keuken: een compacte keuken kan met een slimme inrichting net zo functioneel en stijlvol zijn als een grote keuken. Daarnaast richt deze trend zich op de urban lifestyle. Het stadsleven gaat vaak gepaard met beperkte ruimte, maar dit hoeft niet ten koste te gaan van de uitstraling. Multifunctionele modules en meubilair en apparatuur met meerdere functies zorgen voor ruimtebesparing en een moderne touch. Kleine keukens met een hoog designgehalte voldoen ook geheel aan deze trend.

Maak een afspraak

Wilt u persoonlijk advies over uw interieur van een echte designer? Breng dan een bezoek aan een van de designer days bij Keukenmaxx en laat u adviseren door een professional op het gebied van (keuken)interieur. Maak een afspraak om uw plek te reserveren. Let op! Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar en de afspraak via het contactformulier is onder voorbehoud. Het desbetreffende filiaal neemt contact met u op om een definitieve afspraak in te plannen.

Terug
Sluiten