De laatste trends op de designbeurs Salone del Mobile

Afgelopen week vond de populaire jaarlijkse designbeurs Salone del Mobile in Milaan plaats. Dit evenement is de grootste interieurbeurs ter wereld, waar jaarlijks de nieuwste trends en ontwikkelingen worden gepresenteerd. Dit jaar werd de 57e editie van de beurs georganiseerd en Keukenmaxx deelt in dit blog een paar van de meest opvallende trends. De gehele keukencollectie van Keukenmaxx draait om ‘your life, your style, your kitchen’ en Salone del Mobile biedt boordevol inspiratie voor de nieuwste keukentrends. Lees hier verder voor inspirerende en recente ontwikkelingen op het gebied van interieur.

Intuitive technology

De eerste trend die werd opgemerkt door onze interieurspecialisten is ‘intuitive technology’. De huidige technologie wordt steeds verder ontwikkeld en communicatie speelt hierbij een grotere rol. Door de laatste ontwikkelingen is technologie zelfs zo ver ontwikkeld dat apparatuur op een intuïtieve manier kan worden bediend. Denk hierbij aan apparatuur die uw voorkeuren onthoudt, maar ook keukenapparatuur die zelf beslissingen neemt op basis van analyses van uw kookgedrag. Deze trend staat dan ook geheel in het teken van een hoog gebruikersgemak en koken met plezier.

Nothing new or being reused

Modern design bestaat niet alleen uit de wijsheden van de toekomst, maar past ook elementen uit het verleden en het heden toe. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat oude objecten een nieuwe bestemming krijgen en op een originele, hedendaagse manier verwerkt worden in het design. Oude trends wordt nieuw leven ingeblazen en duurzaamheid speelt dan ook een belangrijke rol in de opkomst van dit fenomeen. Zo kunnen bijvoorbeeld afvalproducten dienen als materiaal van een nieuw, modern object.

Maak een afspraak

Wil jij persoonlijk advies over je interieur van een echte designer? Breng dan een bezoek aan een van de designer days bij Keukenmaxx en laat je adviseren door een professional op het gebied van (keuken)interieur. Maak een afspraak om uw plek te reserveren. Let op! Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar en de afspraak via het contactformulier is onder voorbehoud. Het desbetreffende filiaal neemt contact met u op om een definitieve afspraak in te plannen.

Terug
Sluiten