SieMatic classic: klassiekers in een modern jasje

Ieder mens is anders. Elke SieMatic ook. Puur, urban of klassiek: welke keukenstijl past bij jou?Ben je 'n liefhebber van klassieke vormen, kleuren en materialen? Van fijnzinnige ontwerpen met extravagante elementen? Lees dan verder! Deze blog gaat over SieMatic CLASSIC: creëer jóúw stijl.

De keuken is weer het hart van de woning, net als in vroegere tijden. SieMatic CLASSIC weet oude en nieuwe waarden schitterend met elkaar te combineren: klassieke elementen, in een modern jasje. Traditioneel en stijlvol. 'Iets nieuws te willen is verouderd. Nieuw is, iets ouds te willen.'  [Bertolt Brecht, dichter]

SieMatic BeauxArts
Wat liefhebbers van klassiek met elkaar verbindt, is de liefde voor het ambachtelijke en authentieke. SieMatic CLASSIC gaat terug naar de oorsprong, met de mogelijkheden van nú. Met behulp van Mick De Giulio ('rockstar of kitchen design') ontstond de indrukwekkende SieMatic-collectie BeauxArts, vernoemd naar de beroemde ontwerp- en stijlstroming die rond 1900 alle geldende regels doorbrak. Denk groot, in álle stijlen, vormen, materialen en kleuren, en durf te combineren. BeauxArts husselt het klassieke met het onconventionele.

Eigen touch
Bij SieMatic draait het om individueel maatwerk. SieMatic CLASSIC verrast met traditionele keukenontwerpen, waarbij alle ruimte blijft voor eigen interpretatie. Klassiek of modern? Lak of roestvrijstaal? Mat of glanzend? Licht of donker. Warm of koel? Waarom kiezen? SieMatic Classic verandert schijnbare tegenstellingen in een harmonieus geheel. Geef je eigen touch aan de klassieke keuken. Ter inspiratie:

  • Plaats een klassieke glazen kast naast een moderne hoogglans koelkast.

  • Combineer roestvrijstalen kasten met gelakte deuren en vernikkelde grepen.

  • Kies voor ultramoderne vitrinebovenkasten, die aan ouderwetse buffetkasten doen denken.

  • Laat een traditionele Chinese bruidskast maken, waarachter een royale bestekkast of luxe koel- en vriescombinatie schuilt. Klassiek van buiten, supermodern van binnen!

Creatieve mogelijkheden
SieMatic CLASSIC combineert meesterlijk vakmanschap met een moderne industriële productie. Achter elke keukenlade en -kast schuilt perfectie. Je krijgt de kans om de keuken volledig aan te passen aan jouw unieke wensen. Ontdek de schat aan creatieve mogelijkheden...

  • Kleur:een van de belangrijkste designelementen in het interieur is kleur. Het roept stemmingen en gevoelens op en brengt harmonie. Het SieMatic Color System biedt allerlei aantrekkelijke kleuren, in mat en glanzend.

  • Materiaal: bij SieMaticCLASSIC horen authentieke materialen, zoals porselein, marmer, aluminium en hout. SieMatic beschikt over het talent om extravagant materiaal geschikt te maken voor intensief gebruik in de keuken. Zo zijn er laden in gesatineerd roestvrijstaal met facetlijsten van gepolijst nikkel. Wauw!

  • Extra's: droomkeukens bestaan uit functionele extra's, waaronder het Flock2Block-principe: een antislipsysteem waarmee alle elementen in lades en kasten stevig op hun plaats blijven. Of denk aan MultiMatic: een interieursysteem dat zich naar behoefte en wens laat aanpassen en uitbreiden. Je creëert je eigen kastindeling en bespaart ruimte.

Terug
Sluiten