SieMatic Multimatic

Hou je van orde, opgeruimd en goed georganiseerd? Van perfecte vormgeving en afwerking? Zoek je mooie details en functionele oplossingen voor in je keuken? Dan is SieMatic MultiMatic écht iets voor jou! Dit flexibele interieursysteem laat zich volledig naar behoefte samenstellen, veranderen en uitbreiden. Elke keukenkast en -lade volgens jouw unieke wensen.

De ideale keuken is mooi van buiten en slim van binnen. En met slim bedoelen we vooral ruim. Want nergens is ruimte zo gewenst als in de keukenkasten. Met SieMatic MultiMatic win je tot dertig procent meer keukenruimte! Verspil geen centimeter: creëer in elke kast en lade de perfecte indeling en dus meer opbergruimte.

Jóúw ideale keukenkasten
Stel je voor: alle laden, uittrekelementen en onder- en bovenkasten in de keuken precies op jóúw manier ingedeeld en ingericht. Dat wil je! MultiMatic bestaat uit superhandige ruimtewinners die je in een handomdraai in je SieMatic-keukenkasten bevestigt, zonder gereedschap en schroeven. En het leuke is: met deze elementen kun je blijven variëren en spelen.

Ontwerpvrijheid
SieMatic MultiMatic is niet alleen slim, maar esthetisch ook zeer hoogstaand dankzij elegante combinaties van koel aluminium, edele houtsoorten (licht oak of donker chesnut), fijn porselein en fluweelzacht flock. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je hebt meer ontwerpvrijheid dan ooit.

Zo heb je de keuze uit een houten, aluminium óf kunststof interieurindeling. Ga bijvoorbeeld voor een kunststof bestekinterieur uit één stuk dat zich gemakkelijk laat reinigen. Of combineer het kunststof met hout, aluminium of met het warme flock voor ladenbodems. En waarom niet meteen een compleet audiosysteem in de keukenkasten installeren? Van luidsprekers tot mp3-spelers en de beste bluetoothverbindingen met je smartphone of tablet. Alles kan.

Terechte prijswinnaar
Meesterlijke ambacht gecombineerd met industriële precisie, dat is wat MultiMatic te bieden heeft. Het zal telkens een feestje zijn om je laden en kasten te openen. Meerdere internationale jury's bekroonden het SieMatic interieursysteem met awards. Geheel terecht, vinden wij...  

Kom naar een van onze winkels om de slimme interieuroplossingen zelf uit te proberen. 

Terug
Sluiten