De nieuwe SieMatic SLX Pure keuken

De nieuwe SieMatic SLX Pure keuken is voorzien van zowel innovatieve technieken die het reilen en zeilen in de keuken vergemakkelijken als een elegant, functioneel en greeploos design. Met de nieuwe SieMatic SLX Pure keuken steel jij ongetwijfeld de show. Lees er alles over in deze blog. 

Elegant en uniek design

De SieMatic SLX Pure keukenlijn beschikt over een uniek, stijlvol en luxe design. De 6,5 millimeter dikte van het zwevende werkblad zorgt ervoor dat deze keuken voorzien is van erg fijne verhoudingen. De verfijnde contouren van de keuken dragen bij aan het typische, minimalistische uiterlijk van de SieMatic Pure keukencollectie. Licht en lijnenspel voeren de boventoon in deze keuken.

In de verzonken greep zijn subtiel lichtstrips geïntegreerd, die een bijzonder, driedimensionaal effect creëren op de gladde oppervlakken. Daarnaast laten deze het aanrecht ogenschijnlijk nog meer zweven en benadrukken ze de uitgebalanceerde verhoudingen. De lichttemperatuur is individueel te regelen en de helderheid van het ledlicht zorgt voor veel sfeer in deze keuken. Het werkblad is vervaardigd van keramiek, wat niet alleen een exclusief uiterlijk heeft maar er ook voor zorgt dat jij jarenlang van deze keuken kan genieten.

De vernieuwing van de greeploze keuken

Met de nieuwe SieMatic SLX Pure keuken is de definitie van greeploos veranderd en verbeterd. Dankzij de in het design verzonken, opnieuw ontworpen grepen, wordt het openen van een kast of lade een elegante en eenvoudige aangelegenheid. De slanke verhouding van slechts 6,5 millimeter van het zwevende werkblad zorgt ervoor dat deze grepen feilloos overvloeien in de rest van het keukendesign. De grepen zorgen voor een minimalistische en tegelijkertijd elegante uitstraling.

Lichtheid in zijn puurste vorm

De SieMatic SLX Pure keuken heeft een erg licht uiterlijk, wat voor een open en warme uitstraling zorgt. De keuken dankt zijn lichtheid vooral aan de glazen kasten. De uittrekbare, glazen platen lijken haast in de ruimte te zweven en geven deze kast een erg fraai uiterlijk.

De transparante deuren en zijpanelen en de verstelbare glazen planken zorgen voor een harmonieus geheel. De verfijnde aluminium frames, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, maken het helemaal af. Mede dankzij deze kasten vormt deze SieMatic keuken de perfecte combinatie van een woonkamer en keukenruimte.

Indrukwekkende opbergruimte

De opbergruimte in deze keuken is niet alleen erg functioneel ingericht, maar beschikt eveneens over een zeer stijlvol design. De zwevende lades zijn uitzonderlijk afgewerkt en daarom een lust voor het oog. De binnenkant van de lades bieden genoeg ruimte voor al jouw bestek en keukengerei. Het SieMatic interieursysteem in hout of aluminium zorgt ervoor dat jij je bestek en keukengerei stijlvol en functioneel opbergt.

Apparatuur van hoge kwaliteit

In deze keuken maak jij ongetwijfeld de meest heerlijke creaties, op een makkelijke en fijne manier. De SieMatic SLX Pure is namelijk voorzien van apparatuur uit de ATAG Magna lijn. De oven, magnetron en kookplaat vloeien naadloos over in de rest van het strakke design. De kookveldafzuiging draagt bij aan het minimalistische en toch stijlvolle uiterlijk. Daarnaast zorgt dit ervoor dat jij geen last hebt van damp of rookvorming afkomstig uit jouw pannen.

Maak een afspraak

Ben jij benieuwd naar de zeer exclusieve, functionele en stijlvolle SieMatic SLX Pure keuken? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms, waar jij op je gemak deze prachtige keuken kan bewonderen. Onze adviseurs vertellen je met plezier alles over deze keuken en laten je de verschillende mogelijkheden zien.

Terug
Sluiten