Direct naar content

SieMatic SLX Pure

Met de SieMatic SLX Pure keuken maak je een statement. Lees snel verder om alles te ontdekken over deze keuken.

Siematic SLX pure

Innovatief design voor een elegante keukenbeleving

Bij Keukenmaxx introduceren we met trots de SieMatic SLX Pure keuken. Deze keuken combineert innovatieve technieken met een elegant, functioneel en greeploos design. Met de SieMatic SLX Pure keuken maak je een statement. Lees snel verder om alles te ontdekken over deze keuken.

Elegant en uniek design

De SieMatic SLX Pure keuken behoort tot de Pure stijlwereld van SieMatic. Deze stijlwereld staat bekend om zijn tijdloze elegantie, strakke lijnen en minimalistische esthetiek. De SLX combineert deze kenmerken met innovatieve technologieën en functionaliteit. Licht en lijnenspel voeren de boventoon in dit ontwerp. 

In de verzonken greep zijn subtiele lichtstrips geïntegreerd die een bijzonder, driedimensionaal effect creëren op de strakke oppervlakken. Ze laten het werkblad als het ware zweven. De lichttemperatuur is individueel instelbaar, en de helderheid van het ledlicht zorgt voor een sfeervolle ambiance in jouw keuken. Het keramische werkblad van slechts 6,5 millimeter dikte is niet alleen exclusief qua uitstraling, maar garandeert ook jarenlang keukenplezier. 

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van de SieMatic SLX Pure keuken in onze showrooms. Laat je inspireren door het harmonieuze samenspel van design en innovatie en ervaar het tijdloze karakter en de veelzijdige mogelijkheden van deze unieke keuken.

Lichtheid in zijn puurste vorm

De SieMatic SLX Pure keuken straalt een lichte en open sfeer uit. Dit wordt voornamelijk bereikt door de glazen kasten. De uittrekbare glazen planken lijken bijna te zweven in de ruimte, wat een prachtig effect creëert. De transparante kasten zorgen voor harmonie in de ruimte. De verfijnde aluminium frames, verkrijgbaar in verschillende kleuren, maken het geheel helemaal af. De kasten maken de SieMatic keuken een perfecte combinatie van een woonkamer en keukenruimte.

Indrukwekkende opbergruimte

De opbergruimte in deze keuken is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol vormgegeven. De zwevende lades zijn prachtig afgewerkt en een lust voor het oog. Het SieMatic interieursysteem, beschikbaar in hout of aluminium, biedt voldoende ruimte voor al je bestek en keukengerei.

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van de nieuwe SieMatic SLX Pure keuken. Laat je inspireren door de verfijnde esthetiek en de hoogwaardige functionaliteiten. Maak een afspraak in één van onze showrooms en ervaar zelf de magie van deze elegante keuken.

Maak een afspraak

Ben jij benieuwd naar de zeer exclusieve, functionele en stijlvolle SieMatic SLX Pure keuken? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms, waar jij op je gemak deze prachtige keuken kan bewonderen. Onze adviseurs vertellen je met plezier alles over deze keuken en laten je de verschillende mogelijkheden zien.

Nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven van onze acties, aanbiedingen, keukentrends en ervaringen van klanten?